İçeriğe geç
28 Ekim 2026, Çarşamba17° Malta, Parçalı bulutluEuro/TL 55,44 düşüş %0,08Dolar/TL 49,83 yükseliş %0,08Euro/Dolar 1,11Gram altın 6.485,91 TL düşüş %0,21

Malta’da 10 kg esrarla yakalanan İtalyan’a 14 yıl hapis!

Malta’da 10 kg esrarla yakalanan İtalyan’a 14 yıl hapis!
Sanığın suçunu itiraf etmesi ve suçlamaları da kabul etmesi üzerine savcılık ve savunma hapis cezası üzerinde anlaştı

28 Şubat 2023

Malta’ya 10 kilogram esrar getirdiğini itiraf eden 56 yaşındaki İtalyan Geatano Camailla 14 yıl hapis cezasına ve 25 bin Euro para cezasına çarptırıldı.

Katamaran ile Sicilya’dan Malta’ya dört yıl önce gelen Syracuseli sanık Gaetano Campailla 10 kg esrar ithal etmek suçlamasıyla mahkemeye çıktı.

2018 yılı Kasım ayında gümrük köpeğinin aldığı şüpheli bir koku üzerine 56 yaşındaki İtalyan sanık Camailla’nın aracında detaylı arama için polis aracı karakola götürmüştü.

Burada yapılan aramada araçta hazırlanan gizli bir bölmeye saklanmış 10 kg esrar ele geçiren polis sanığı uyuşturucu ticareti yapmaktan gözaltına almıştı.

Yargılama için birkaç kişi jüri üyesi olarak çağrılsa da sanığın suçunu itiraf etmesi ve suçlamaları da kabul etmesi üzerine savcılık ve savunma hapis cezası üzerinde anlaştı.

Yargıç Justice Aaron Bugeja, suçunu itiraf eden Campilla’yı 14 yıl hapis cezası ve 28 bin Euro para cezasına çarptırdı.

TVM

Reşit Şahin

Malta Haber, Malta'da yaşayan Türkler için Malta, Türkiye ve Avrupa'dan haberleri Türkçe aktarır. Bir hata görürseniz bize yazın.

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Günün Malta haberleri telefonunuzda

Malta Haber WhatsApp Kanalı'na katılın, önemli gelişmeleri ilk siz öğrenin.