17.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 8, 2024
spot_img
spot_img

ESC Group, Malta inşaat sektöründe fark yaratmaya devam ediyor

ESC Group, Malta inşaat sektöründe etkili çözümleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Tigne Point’in son aşaması olan 21 katlı Fortress Gardens binası sadece 15 ayda tamamlandı. Bu başarı, ESC Group’un uluslararası inşaat projelerindeki deneyimini ve tüm süreçlere hakimiyetini gösteriyor.

ESC Group, en yakın rakibinin 32 ay süreyle teklif verdiği projeyi 18 ay süre taahhüt edip 15 ayda bitirdi. Proje müdürü Taylan Elbasan, bu ölçekte bir projeyi planlanandan 3 ay önce bitirmenin sırrını ekibin “mutlu çalışma ve işlerini severek yapma” prensibiyle açıklıyor. Elbasan, “ESC Group olarak her projeye özel bir önem veriyoruz. Bizim için her proje kendi evimizdir, kendi evimize göstterdiğimiz özenin aynısını gösteririz. Bu yüzden işimizi severek yapıyoruz ve müşterilerimizin beklentilerini aşmaya çalışıyoruz.” diyor.

Malta merkezli denetim firması RCV Architects’in kurucusu Robert Vella, ESC Group ile çalışmanın baştan sona keyifli bir deneyim olduğunu belirterek, ESC’yi “her profesyonelin çalışmak isteyeceği inşaat şirketi” olarak tanımladı. Vella, “ESC Group, uzmanlık ve hız konusunda çok iyi bir üne sahip. Projelerini zamanında ve bütçe dahilinde tamamlıyorlar. Ayrıca tüm süreçlerde kendi karlılıklarından öte, müşterinin beklentilerinin en iyi şekilde karşılanmasını gözetiyorlar.” dedi.

ESC Group, Malta’nın yanı sıra Türkiye, Gürcistan, Libya, Kazakistan, Katar, Cezayir gibi ülkelerde de başarılı projelere imza attı. Merkez ofisi Naxxar’da bulunan ESC Group, uluslararası pazarda büyümeye devam ediyor. Firma kurucularından Kor Kurt Akın, yakın zamandaki hedeflerinin “Maltalı ortakları ile birlikte İtalya ve kuzey Avrupa’da büyümek” olduğunu açıkladı.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz