24.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

Enemalta’nın Mosta’daki Yeraltı Kablo Çalışmaları Hız Kesmeden İlerliyor

Enemalta, Mosta’nın enerji dağıtım sistemini güçlendirmek için 1.3 km 11kv kablo döşeyerek önlemler aldığını açıkladı. Bu önlem, bölgedeki 4.000 hane ve işyerini olumlu bir şekilde etkileyecek.

Enemalta, ada genelinde ulusal bir dağıtım planını hızlandırdığını belirtti ve Mosta’daki çalışmanın 11kV şebekesinde daha fazla esneklik sağlayacağını söyledi. Sorun durumunda alternatif bağlantılar, elektrik arzını daha hızlı yeniden sağlayarak kesinti süresini azaltacak.

Siggiewi’de benzer bir proje devam ediyor ve 5.000’den fazla tüketiciye hizmet sağlanacak. Ayrıca, Naxxar’da yeni bir Dağıtım Merkezi ile ilgili süreç başlatıldı ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Alçak gerilim şebekesi de farklı bölgelerde uygulanıyor ve çalışmalar farklı aşamalarda devam ediyor. Bu çalışmalar şu anda Mellieħa, Ħal Tarxien, Gudja, Qormi, Ħamrun ve Żabbar’da yürütülüyor.

Ayrıca, hava hatlarında da güçlendirme çalışmaları sürüyor ve Enemalta, gelişmeleri Facebook sayfaları ve www.enemalta.com.mt adresi üzerinden duyuruyor.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz