26.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

Eda Dikmen’in 4 Eylül – 10 Eylül haftalık burç yorumları

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇLAR: Maddi konuların ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Venüs retrosu bu hafta sona ereceğinden sizlerde artık parasal sıkıntılardan kurtulup, rahat bir nefes almaya başlıyor olacaksınız. Bütçe planlaması yaparak ileriye yönelik adımlar atabilir, yeni gelir kaynakları bulmak adına çalışmalar yapabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durarak, birikime geçebilirsiniz. Venüs artık sizleri desteklercesine hareketine devam ediyor olacak. Aralık sonuna kadar bu fırsatı değerlendirmenizde fayda var. Aşk hayatınız bu hafta renkleniyor, bol bol sosyalleşerek ortamlara karışabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kendinize vakit ayırarak uzun zamandır yapmak istediğiniz ancak fırsat bulamadığınız etkinlikleri yapabilir ve daha verimli bir şekilde haftayı değerlendirebilirsiniz.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞALAR: İkili ilişkilerin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Venüs retrosunun bitmesiyle keyfinizin yerine geliyor. Hayattan tat almaya yeniden başlayıp, ince ayrıntılara takılmayacaksınız. İlişkilerinizde yaralarınızı sarmaya başlayacak, kendinizi daha huzurlu ve rahat hissedeceksiniz. Jüpiterin retroya başlamasıyla birlikte maddi konularda nasıl ilerlemeniz gerektiğine dair bir planlama yapabilirsiniz. Yeni kaynaklar, yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. İyi bir bütçe planlaması ile şansınızı yönetebilir ve krizleri fırsata çevirebilirsiniz. Ayrıca bu hafta alma-verme dengesini hayatınızda ne kadar uyguluyorsunuz? sorusunu kendinize sorabilir ve bir değerlendirme yapabilirsiniz.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER: Aşk, sevgi ve kendinizi ifade edebileceğiniz konular bu hafta sizlerin gündeminde olacak. Venüs retrosunun bitmesiyle kendinizi rahatlamış hissedecek, artık hayatın tadını çıkarmaya başlayıp, kendinizi ifade etmekte çekinmeyeceksiniz. İletişiminiz akışta. Jüpiter retrosunun başlamasıyla geçmişe dair yaşadıklarınız, zorlandığınız konular tekrar gün yüzüne çıkabilir, bugüne kadar farketmediğiniz, gözden kaçırdığınız detayların farkına varabilir ve yeniden durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. Ancak bu süreçte içe dönük bir enerji söz konusu olacağından kendi içinize dönmenizde, kendinizi şifalandırmanızda fayda var.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇLER: Kişisel gelişim, bakım ve arkadaşlık ilişkilerinizin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Venüs retrosunun bitmesiyle hayatınızda düzeltmek istediğiniz, yaz boyunca hep bir eksik kalmış hissiyatını yaşamış olduğunuz konularda artık rahatlayacak olup, planlamanızı rahatça yapabileceksiniz. Güzellik ve bakım konusunda bu haftayı değerlendirebilirsiniz. Jüpiter retrosunun başlamasıyla arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçiriyor olacaksınız. Kim gerçek dost, kim düşman, kim arkanızdan iş çeviriyor ama yüzünüze gülüyor sorularının cevaplarını bulabileceğiniz bir zaman dilimine giriyorsunuz. Artık sosyalleşme istediğinizi geride bırakıp kendi içinize döneceğiniz, kendi gelişiminize önem vereceğiniz bir süreç başlıyor. Bu dönem gelecekle ilgili planlarınız konusunda çalışmalara başlayabilir ve 15 Eylül sonrasında harekete geçebilirsiniz.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLANLAR: İnsan ilişkilerinizin ve maddi konuların ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Uzun süredir özellikle yaz başından bu yana aşk hayatınızda ve arkadaşlıklarınızla ilgili yaşadığınız diyaloglarda çokça sorunlar yaşadınız. Zaman zaman yanlış anlaşılmalar sizlerin gerilmesine sebep oldu, kendinizi ifade edemediğinizi düşündünüz belkide. Venüs retrosunun bitmesiyle artık bir nebze de olsa rahatlıyor olacaksınız. Evliyseniz ya da partneriniz var ise birlikte geçmişi yad edip, eski günlerinizdeki gibi ilk heyecanınızı yeniden yakalamak için harekete geçebilir, ilişkinizi yeniden canlandırabilirsiniz. Ancak Merkür retrosu halen aktif ve iletişim sorunlarını tetikliyor. Temkinli olmanızda fayda var. Jüpiterin retroya başlamasıyla birlikte maddi konularda kaçırdığınız fırsatlar yeniden ayağınıza gelebilir ve size yeni gelir kaynakları sunabilir. Planlı ve programlı bir şekilde hareket edip fırsatları değerlendirmenizde fayda var.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAKLAR: Keyif, konfor alanlarınızın ve ilişkilerin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Venüsün retro olmasıyla yaz boyunca kendinizi keyifsiz, halsiz, bunalımda, karışık bir ruh hali içinde hissetmiş olabilirsiniz. Retronun sona ermesiyle artık hayattan tat almaya başlıyor, yeniden konfor alanınıza dönüyorsunuz. Ancak Merkür halen geri hareketinde olduğu için ruh halinizin tam olarak düzelmesi için iki hafta daha sabredin. Sonrasında derin bir nefes alacaksınız. Jüpiterin retroya başlamasıyla birlikte hayata karşı bakış açınızı ve isteklerinizi gözden geçirebilir, gerçekleri görmek için olaylara başka bir yönden bakabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Enerjinizi kendinize yöneltme vakti!

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİLER: Aşk, evlilik ve finansal konuların ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Yaz boyunca ilişkilerinizi dengelemede, orta yolu bulmada sorunlar yaşadınız, hem kendinizi hem karşı tarafı sorguladınız. Venüs’ün retrodan çıkmasıyla birlikte artık bu enerji üzerinizden gidiyor. Merkür’ün retrosu da bittikten sonra tam anlamıyla rahatlamayı ve yenilenmeyi hissedeceksiniz. Jüpiterin retroya başlamasıyla birlikte maddi konularda (ödemeler, krediler, alacaklar, muhasebe gibi) temkinli ilerlemenizde fayda var. Bütçe kontrolü yaparak bir ödeme planı hazırlayıp ona göre hareket ederseniz ve gereksiz harcamalardan uzak durursanız bu süreci daha rahat bir şekilde atlatabilirsiniz.

AKREP ve YÜKSELEN AKREPLER: İlişkilerin ve maddi konuların ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Venüs ve Merkür retrosuyla yaz dönemi boyunca yeteri kadar sınandınız ve özellikle ilişkiler konusunda sınav verdiniz. Venüs retrosunun bitmesiyle birlikte bu hafta biraz nefes alma fırsatı buluyorsunuz. Merkür de retrodan çıkınca 15 Eylül itibariyle tam itibariyle rahatlamış olacaksınız. Özellikle iş hayatınız ve ortaklı ilişkilerde enerjiniz iyice yerine geliyor, normale dönüyorsunuz. Jüpiterin retroya girmesiyle birlikte özel ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde dengeyi koruma konusunda zorlanabilirsiniz. Bu yüzden yaşamınızdaki alma-verme dengesini gözden geçirmeli, yeniden bir değerlendirme yapmalısınız.

YAY ve YÜKSELEN YAYLAR: Gündelik işleriniz, ilişkileriniz ve sağlığınızın ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Yaz boyunca ilişkiler konusunda oldukça zorlandınız. Toksik ilişkiler içinden çıkmaya çalışıp, çözümleme yapmaya çalışmaktan yoruldunuz. Sizin için hayattan keyif almak, eğlenceli zamanlar geçirmek en önemli şeyken bu yaz biraz sınandınız. İlişkilerden ve hayattan belki de soğudunuz. Ancak Venüs’ün retrodan çıkmasıyla artık deneyimlediğiniz bu konular geride kalıyor ve özünüze dönüyorsunuz. Jüpiterin retro hareketine geçmesiyle birlikte gündelik işlerinizi aksatabilir, yapmakta zorlanabilirsiniz. Bundan dolayı güzel bir plan ve programlama yaparak işlerinizi bir düzene koymalı ve ona göre hareket etmelisiniz. Ayrıca sağlığınızı da düzene sokma vakti geldi. Geçmişten gelen, ötelediğiniz sağlık sorunları için harekete geçmeli, sporu ve sağlıklı yaşamı hayatınıza dahil etmelisiniz.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAKLAR: Aşk hayatınızın ve finansal konuların ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Venüs’ün retroya geçmesiyle maddi anlamda çok zorlandınız, gelir-gider dengenizi ve bütçenizi ayarlayamadınız. Ancak bu hafta Venüs’ün geri hareketinden çıkmasıyla bu olumsuz enerjiyide geride bırakıyorsunuz. Artık bütçenizi kolay bir şekilde planlayabilir, rahat bir şekilde ileriye yönelik adımlar atabilirsiniz. Jüpiter ise aşk hayatınızda retro hareketine başlıyor olacak. İlişkiniz de hangi konularda engellendiğinizi, içinizden gelerek davranamadığınızı ya da tam anlamıyla bütünleşemediğinizi düşünüp kendi hislerinizi ve davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bu dönem biraz daha kendinize vakit ayırmalı, keyif alacağınız alanlarda bulunarak hobilerinizle ya da size iyi gelecek aktivitelere yönelebilirsiniz.

KOVA ve YÜKSELEN KOVALAR: Ailevi ilişkilerin ve yuvanızın ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Venüs’ün retro olmasından dolayı uzun zamandır ilişkinizdeki heyecanın, tutkunun ve sevginin azaldığını hissetmiş olabilirsiniz. Üstüne bir de Merkür’ün de retro olmasıyla kendinizi daha çok bunalmış, sıkılmış, hayattan zevk almayan biri gibi hissetmiş olabilirsiniz. Ancak artık bunlar geride kalıyor. Evinizde, ailenizde ve konfor alanınızda iyileşmeye başlıyorsunuz. Belki evinizde ufak tefek dekorasyon değişikliğine gidebilir, kendinizi daha iyi hissedecek bir yaşam alanı yaratabilirsiniz. Ailenizle daha çok vakit geçirerek, paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Taşınmaz eşyalar konusunda biraz temkinli olmanızda fayda var. Alım-satım yapmak ya da konut, arsa gibi yatırım işlerine girmek için çok uygun bir zaman değil. İki kere düşünüp, artısıyla eksisiyle değerlendirerek ilerlemenizde fayda var.

BALIK ve YÜKSELEN BALIKLAR: İletişiminizin ve gündelik işlerinizin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Venüs’ün retro hareketinde olmasıyla yaz boyunca hem sağlık konusunda hem de keyif ve konfor alanınız konusunda oldukça sınandınız. Geçen hafta yaşanan dolunayla birlikte aslında büyük bir farkındalık ve içsel hesaplaşma yaşadınız. Genel olarak hayatınızı bir gözden geçirip değerlendirdiniz. Artık bu konularda Merkür’ün de retrodan çıkmasıyla rahat bir nefes alacaksınız. Ancak Jüpiter’in retroya girmesiyle iletişim ve iş hayatında akışın biraz yavaşladığını görebilirsiniz. Özellikle parasal konularda her şey olağan bir şekilde seyredebilir. Siz üstüne koymak isteseniz de bir fazlası gerçekleşmeyebilir ancak bu durum çok uzun sürmeyecek olup, sizlere yeni gelir kapıları bulmanız konusunda öğretici olabilir. Farkındalıkla ilerlemenizde fayda var.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz