25.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

Eda Dikmen’in 11 Eylül – 17 Eylül haftalık burç yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Aşk ve aile hayatınızın ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Retrolar artık sona eriyor ve aşk hayatınızda yaşadığınız sıkıntılar geride kalıyor. Partnerinizle sorunlarınızı konuşarak rahat bir şekilde çözebilir, partneriniz yok ise aşk her an kapınızı çalabilir. Etrafınıza iyi bakın, bol bol sosyalleşin. Bu hafta gerçekleşecek Yeniay sizlerin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşacak. İş hayatınızda vermeniz gereken kararlar var ise, iş değiştirmek istiyorsanız, var olan işinizi geliştirmek istiyorsanız cuma gününden itibaren adım atabilir, başlangıç yapabilirsiniz. Parasal anlamda yeni gelir kaynakları bulabilir, bakış açınızı değiştirerek etrafınızda olan bitenleri sizleri geliştirecek şekilde fark edebilirsiniz. Gezegenler sizi her anlamda destekliyor. İletişiminiz akışta. Ailenizle ve sevdiklerinizle bir araya gelebilir, güzel vakitler geçirebilirsiniz. Ancak harcamalara dikkat etmenizde fayda var. Ayrıca alma-verme dengesini sağlamayı öğrenmelisiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Ev, yuva ve ailevi konuların ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Ev ile ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler var ise yapabilir, sevdiklerinizi davet edip bir arada vakit geçirerek sofranızı paylaşabilir, aile bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Cuma günü gerçekleşecek Yeniay sizlerin aşk evinizde gerçekleşiyor olacak. Aşk hayatınızla ilgili aldığınız kararlar var ise harekete geçebilirsiniz. İletişiminiz akışta olacak. Ayrıca kendinizi sanatsal konularda geliştirmek istiyorsanız adım atabilir, hobilerinize yönelebilirsiniz. Değişikliklere açık olacağınız bir hafta. Her ne kadar stabil bir hayatı tercih etsenizde bazı değişikliklerin size iyi geleceğini fark ederek bu değişime ayak uydurmak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda bu hafta gereksiz harcamalara oldukça açıksınız. Paranızı dikkatli kullanmanızda fayda var.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: İletişiminizin ve yakın çevrenizin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Sevdiklerinizle bir araya gelmek isteyebilir, birlikte sosyalleşmek isteyebilirsiniz. İletişiminiz akışta olacağı için önemli toplantılarınızı ve görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Cuma günü gerçekleşecek olan Yeniay sizlerin ev, aile ve yuva alanlarınızda meydana gelecek. Aile içinizde yaşadığınız sorunlar var ise Yeniay ile birlikte çözüme kavuşacak olup iletişim sorunlarını ortadan kaldırıyor olacaksınız. Yine aile içinde almayı planladığınız bir emlak var ise ya da yatırım ile ilgili alım-satım planlarınız artık harekete geçip adım atabileceksiniz. Kendinizi geliştirecek alanlara yönelebilir, biraz daha alışılmışın dışına çıkabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Maddi konuların ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Son zamanlarda yazında gelmesiyle birlikte alışverişi biraz abarttınız. Artık yaz döneminin sona ermesiyle işlerinize odaklanma vakti geldi. Finansal açıdan şöyle bir toparlanıp, bütçe planlaması yaparak ilerlemeniz sizlere iyi gelecektir. Ayrıca bu hafta güzel bir işbirliği içerisine girebilir bu işten güzel bir kazançta elde edebilirsiniz. Cuma günü gerçekleşecek Yeniay ile iletişiminiz hızlanıyor. Kısa vadeli yaptığınız planları hayata geçirebilir, korkmadan başlangıç yapabilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda bazı konularda karasız kaldığınız noktalar olabilir ve bu da aile içinde tartışmaya, huzursuzluğa yol açabilir. Dengeyi sağlamanızda fayda var.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Keyif ve konfor alanınızın, parasal konuların ön plana çıkacağı heyecan dolu bir hafta sizleri bekliyor. İletişiminiz hızlı ve akışta. İşinizle alakalı konularda görüşmelerinizde rahatlıkla ilerleyebilirsiniz. Cuma günü gerçekleşecek Yeniay sizlerin para evinde olacak. Maddi konularla ilgili uzun zamandır aklınızda olan plan ve projeleri ya da aldığınız ama uygulamadığınız kararları artık hayata geçirebilir ve rahatlıkla adım atabilirsiniz. Özellikle yaz başından itibaren yaşadığınız maddi sıkıntılar, ertelemeler, iş hayatınızda iş arkadaşlarınızla olan iletişim problemleri ve buna bağlı parasal sıkıntılar geride kalıyor diyebiliriz. Alım-satım yapmak, yatırım yapmak, kredi çekmek, gayrimenkul ile ilgili konularda cuma günü itibariyle başlangıç yapabilirsiniz. Şans sizden yana. Kariyer hayatınızda yükselebilir, bugüne kadar emek verdiğiniz işinizde başarı merdivenlerini tırmanmaya başlayabilirsiniz. Meyveleri toplama zamanı diyebiliriz. Partnerinizle uzun süredir yaşadığınız uyumsuzluk, anlaşmazlık yavaş yavaş sona eriyor. Artık bazı şeylerin daha net farkına varıp ilişkinizde tam anlamıyla bir bütünleşmek isteyebilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken bir nokta var; zaman zaman işinizle ilgili ya da sosyal çevrenizle ilgili yaşadığınız bir konuda gerilip acısını partnerinizden çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bu da ilişkinizin yıpranmasına sebep oluyor. Dikkat!

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: İçsel muhakeme yapacağınız biraz da motivasyonu düşük bir enerjiyle bu haftaya giriş yapıyorsunuz. Cuma günü burcunuzda gerçekleşecek Yeniay ile üzerinize yenilenme enerjisi geliyor. İletişim gezegenimiz Merkür’ün de retrodan çıkmasıyla birlikte iletişiminiz düzeliyor ve iş ve özel hayatınızda yaşadığınız yanlış anlaşılmalar sona eriyor. Yaz boyunca yaşadığınız sorunlar ve konularla ilgili oturup düşünüp bir analiz yaparak içsel bir hesaplaşmaya gidebilirsiniz. Ve varacağınız sonuç doğrultusunda Cuma günü itibariyle yepyeni bir başlangıç yapıp adım atabilirsiniz. Özellikle sağlık konusunda kendinize bir rutin oluşturmanızda fayda var. Enerjisinizi değiştirecek, sizi yükseltecek alanlarda faaliyet gösterebilirsiniz. Eğitim, seyahat, sanatsal etkinlikleri hayatınıza dahil edebilirsiniz. Kendinizi geliştirecek, sizi katkı sağlayacak insanlarla bir araya gelebilir, fikir alışverişi yapabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Sosyal çevrenizin ve arkadaşlık ilişkilerinizin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. İletişimizin akışta ve enerjiniz her zamankinden daha yüksek. Önemli organizasyonlarda bulunabilir, sahne ışığını üstüne çekebilirsiniz. Cuma günü gerçekleşecek Yeniay ile birlikte biraz daha kendi içinize dönüp kendinizi dinleyebilirsiniz. Bu Yeniay sizlerin harekete geçmemesi gereken bir Yeniay olacak. Geçmiş konular yeniden gündeminize gelebilir, arkanızdan bir çok laf konuşulduğunu duyabilir, sizi aşağıya çekmek insanları görebilir ve çevrenizdeki insanları ve onlara verdiğiniz değeri sorgulayabilir, arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Yeni adım ve başlangıçlar yapmak yerine mevcut durumu değerlendirip geçmişten gelen konuları kapatabilir ve içsel bir muhakeme yapabilirsiniz. Olumsuz davranış ve alışkanlıklarınız var ise bunları düzeltmek adına adım atabilirsiniz. Kararsızlıkların hakim olacağı bir hafta olduğu için ikilemde kaldığınız konularda mutlaka iyi bir şekilde değerlendirme yapıp, kararınızı iki kez gözden geçirmenizde fayda var.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: İş hayatınızın ve aile bağlarının ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Yıldızının bu hafta daha da parlıyor olacak, iş hayatınızda göz önünde olup çevrenizin taktirini toplayacaksınız. Aile bağlarını güçlendirmek için akrabalarınızla bir araya gelebilir, iletişiminizi güçlendirmek adına organizasyonlar yapabilirsiniz. Cuma günü gerçekleşecek Yeniay sizlerin sosyal çevre alanınızda gerçekleşecek. Arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirebilir, arkadaş ortamınızı değiştirmek istiyorsanız eğer bununla ilgili yakın zamanda aldığınız kararlar var ise adım atabilir, çevrenizi size iyi gelecek yönde değiştirebilirsiniz. İşinizle ilgili geleceğe yönlelik planlarınız var ise Yeniay ile birlikte devreye koyarak hızlandırabilirsiniz. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla birlikte parasal anlamda ve sosyal çevre anlamında rahatlıyor olacaksınız. Maddi sıkıntılarınız geride kalacak olup yeni kazanç kapıları, gelir kaynakları elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızda iletişiminiz düzeliyor. Hali hazırda partneriniz var ise aranızdaki bağı güçlendirebilir, birlikte yeni ortamlara katılabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yok ise bu hafta bulunacağınız ortamlarda yeni biriyle tanışabilirsiniz. Yakın çevrenizde arkanızda konuşan insanlar olabilir ve duyumlar canınızı sıkabilir. Görmezden gelmenizde fayda var. Geleceğe dair planlarınız var ise gerçekleştirene kadar kimseye söz etmeyin çünkü etrafınızda sizi çekemeyen insanlar oldukça fazla. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir hafta. Özellikle bağışıklık sisteminizi güçlendirmeli, bel ve boğaz ağrısına dikkat etmelisiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Seyahatler, eğitimler ve yurtdışı faaliyetleriniz aktif olduğu bir hafta sizleri bekliyor. Sosyal çevrenizde gözler sizin üstünüzde. Arkadaşlarınızla ortamlara katılabilir, planlar yapabilir, seyahatler düzenleyerek sosyalleşebilirsiniz. Bu hafta güzel haberler alabilir, uzun zamandır beklediğiniz bir konu sizinlerin istediği şekilde sonuçlanabilir. Cuma günü gerçekleşecek Yeniay, kariyer ve mesleğiniz ile ilgili önemli gelişmelere işaret ediyor. İş değişimi yapabilir, kariyer değişikliği yapmak isteyebilir, yeni bir işe başlayabilir, yeni projelere imza atabilir, girişimde bulunabilirsiniz. Kısacası sizleri destekleyen bir Yeniay geliyor. Değerlendirmenizde fayda var. İletişiminiz düzeliyor hem karşı tarafa kendinizi daha rahat ifade edebilecek hem de gözlerini sizden alamayacak şekilde onları sözlerinizle büyüleyebileceksiniz. Sadece bu hafta özellikle harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Çok fazla ortamlarda bulunmak isteyeceğiniz için para harcama potansiyelinizde her zamankinden yüksek olacak. Kontrollü ilerlemenizde fayda var.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Maddi konuların ve ortaklıkların ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Ödemelerle ilgili bir bütçe planlaması yapabilir, alacağınızı tahsil edebilir, dengeyi sağlamakta zorlandığınız konuları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Uzun zamandır kafanızı kurcalayan, çelişkide olduğunuz konuların bu hafta netleştiğini göreceksiniz. Güzel sonuçlar ve haberler alacağınız bir hafta. Cuma günü gerçekleşecek Yeniay sizlerin hukuk, ticari, seyahat, yabancılarla ilişkileriniz ve eğitim alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu konularda Yeniay ile birlikte başlangıç yapabilir, aldığınız kararları artık hayata geçirebilirsiniz. Gelecek planları yapabilir, hatta bunları bir kağıda yazabilir ve adım adım uygulayabilirsiniz. Bu Yeniay ile birlikte bakış açınızın değiştiğini de göreceksiniz. Olaylara artık hiç bakmadığınız yönden de bakıp değerlendirebileceksiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmaktan uzak durmanızda fayda var. Olası riskleri göz önüne alarak hareket etmelisiniz. İş hayatınızda ast-üst ilişkilerinde bir takım sorunlar yaşabilir, size adil davranılmadığını düşünebilirsiniz. Kontrollü olmanızda, fevri çıkışlardan kaçınmanızda fayda var.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: İkili ilişkilerin ve özel hayatınızın ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Partnerinizle daha çok vakit geçirmek isteyebilir, birlikte sosyalleşebilir, geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Cuma günü gerçekleşecek Yeniay ortaklaşa para alanınızda meydana geliyor. Partnerinizle ya da ortağınızla bir girişim düşünüyorsanız, yeni bir işe adım atmayı planlıyorsanız ya da mevcut durumu geliştirmek ve büyütmek istiyorsanız artık başlangıç yapabilir, adım atabilirsiniz. Parasal konularda önemli haberler alabilir; bir tahsilat gerçekleşebilir ya da miras yoluyla bir para gelebilir, kredi ve ödemelerle ilgili bir olumlu yönde gelişmeler söz konusu olabilir. Özel hayatınızda eleştirilerin dozunu ayarlamanızda fayda var, abartıya kaçmadan yanlış olduğunu düşündüğünüz konularda uyarılarda bulunabilirsiniz. Ev ve konfor alanınızda bir değişikliğe gitmek istiyorsanız cuma günü itibariyle yapabilir, yeni bir eşya alabilir ya da dekorasyon değişikliğine gidebilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEK BALIKLAR: Gündelik hayatınızın akışı ve sağlığınızın ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Kendinizi bir koşuşturma içinde bulabilir, günlük, rutin işlerinizi yoluna koyacak bir planlama yaparak çalışma hayatınızı düzene sokabilirsiniz. Ancak tüm bunların arasında sırt bölgeniz, omurilik ve omuz çevreniz de ağrılar, kalp ve tansiyon ile ilgili ritim bozukluğu, iniş çıkışlar söz konusu olabilir. Lütfen bu ağrıları koşuşturma arasında göz ardı etmeyin. Çalışma ortamınızda ya da ortağınızdan bu hafta oldukça destek görecek, iletişiminizi güçlendirecek, ortaklığınızı pekiştirecek, bağlarınızı kuvvetlendireceksiniz. Cuma günü gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte ilişkilerinize dair önemli kararlar alabilirsiniz. Partneriniz var ise ilişkinizi bir adım daha öteye taşıyabilir ve resmileştirebilirsiniz. Sizi yoran bir ilişkiniz var ise bundan sonra birlikte devam etmek istemeyeceğinizi söyleyebilirsiniz. Olayları artık daha net görebilecek ve bu doğrultuda kararlar alabileceksiniz. Maddi konularda bu hafta zorlanabilirsiniz. Ödemelerinizi yoluna koymak isteyebilir, bunun için planlama yapabilirsiniz ama durum istediğiniz yönde ilerlemeyebilir. Bu hafta harcamalarınız biraz artabilir. Bütçe kontrolü yaparak ilerlerlemenizde fayda var.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz