26.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

Dört Ağır Yaralıyla Sonlanan Trafik Kazaları Ardarda Geldi

Polis, Pazartesi günü içinde meydana gelen dört ayrı trafik kazasında üç kadın ve bir erkeğin ağır yaralandığını doğruladı.

İlk kaza, saat 16.00’da Mosta’nın Triq il-Ħtajriet kentinde yaşandı. San Ġwann’dan 29 yaşında bir kadın ile Paola’dan 73 yaşında bir kadının kullandığı iki araç çarpıştı. İkinci araçta bulunan yolcular, 63 yaşındaki bir kadın ve 74 yaşındaki bir kadın, çarpışmanın etkisiyle yaralandı. 74 yaşındaki yolcunun durumu ağır, diğer yolcunun ise hafif yaralı olduğu belirlendi.

İkinci olay, Qormi’deki Triq Patri G. Spiteri Fremond’da saat 17.45 civarında yaşandı. Bir aracın devrilmesi sonucu park halindeki dört araca çarptı. Araçta bulunan 50 yaşındaki Qormi’li bir kadın ağır yaralandı.

Üçüncü kaza, saat 18.00 civarında Għaxaq çevre yolunda gerçekleşti. 62 yaşındaki bir kadına, 70 yaşındaki bir adamın kullandığı araç çarptı. Her iki Għaxaq sakininin de olay yerinde aldığı yaraların ciddiyeti üzerine, yaya ağır yaralandı.

Dördüncü ve son kaza, Mellieħa’nın Triq il-Prajjiet kentinde saat 19.45 civarında meydana geldi. Floriana’dan 47 yaşındaki bir adamın arabası kontrolünü kaybederek bir moloz duvarına çarptı.

Yaralılar, hemen Mater Dei Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olaylarla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz