17.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 2, 2024
spot_img
spot_img

Doğum gününde hasta çocuklar için bağış topladı!

4 Eylül 2022

Malta’da altıncı yaş doğum günü partisinde arkadaşlarından oyuncak yerine “hasta çocuklara yardım etmek için” Puttinu Cares Vakfı’na bağış yapmalarını isteyen Hazel Magri topladığı 921 Euro’yu Mater Dei Hastanesi’ndeki Gökkuşağı koşuğuna hediye etti.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Gökkuşağı Koğuşunda tedavi gören bebek kardeşi Juan’ı beyin tümöründen kaybeden Hazel Magri bu doğum gününde arkadaşlarından hediye yerine bağış yapmalarını istedi.

Malta’da hasta çocuklara yardım etmek için arkadaşlarına yaptığı çağrının sonunda henüz altı yaşındaki Hazel Magri 27 Ağustos olan doğum gününde topladığı 921.50 Euro’yu tedavideki çocukların bulunduğu Mater Dei Hastanesi Gökkuşağı Koğuşuna bağışladı.

Hazel’in bebek kardeşi Juan, agresif bir beyin tümörü teşhisi konulduktan sonra hayatının son günlerini bu koğuşta geçirmiş ve geçen yıl 6 Ekim’de yaşamını yitirmişti.

Kızlarının yaptığı jestten gurur duyan ebeveynleri Solange ve Antoine, “Hazel, Puttinu’nun oyuncaklarından daha çok paraya ihtiyacı olduğunu biliyor” dedi.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz