23.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 2, 2024
spot_img
spot_img

Dembska’nın katilinin deli olduğuna karar verildi!

03 Haziran 2022

Malta’da mahkeme Paulina Dembska’ya tecavüz etmek ve öldürmekle suçlanan erkek Abner Aquilina’nın cinayet sırasında deli olduğuna ve bu nedenle yargılanmaya uygun olmadığına karar verdi.

Yargıç Marse-Ann Farrugia, mahkemede dinlenilen üç psikiyatristin cinayet sırasında Abner Aquilina’nın ciddi bir psikoz durumunda olduğu sonucuna vardıklarını söylemesi üzerine bu kararı aldı.

Psikiyatristler Anthony Dimech, Anton Grech ve George Debono, Aquilina ile en son Mayıs ayında olmak üzere beş kez konuştuklarını ve onun psikotik bir durumda kaldığını ifadesini verdi.

Sulh hakimi katil Aquilina’nın cinayet esnasında deli olduğu kanaatiyle Carmel Dağı’nda alıkonulmasına karar verirken sanık ayrılırken avukatına sarıldı. Dava 15 Temmuz’a ertelendi.

Abner Aquilina, 2 Ocak’ta Sliema’nın Bağımsızlık Bahçeleri’nde cesedi bulunan 29 yaşındaki Polonyalı öğrenci Paulina Dembska’ya tecavüz edip öldürmekle suçlanıyor. Cinayet sonrası yakalanan Aquilina, doktorlara cinayet sırasında şeytan tarafından ele geçirildiğini söylemişti.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz