19.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 4, 2024
spot_img
spot_img

Chris Fearne, Marsaskala’daki yat limanına karşı çıktı

16 Şubat 2022

Başbakan Yardımcısı Chris Fearne, Marsaskala’da yapılması önerilen yat limanı projesine açık şekilde karşı olduğunu söyledi. Fearne, körfezin etrafındaki gelişmemiş bölgenin olduğu gibi kalması gerektiğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı ve Sağlık Bakanı Chris Fearne, Marsaskala yat limanı projesine karşı olduğunu duyurdu. Bakan Fearne, Times Of Malta’ya verdiği demeçte, körfezin etrafındaki gelişmemiş bölgenin olduğu gibi kalması gerektiğini söyledi.

Fearne, “Marsaskala’nın gelişmemiş ve sakinlerinin yüzme, eğlence ve balıkçılık için tadını çıkarabilecekleri kısmının öyle kalması ve sakinlerin Marsaskala Körfezi’nin tadını olduğu gibi çıkarmaya devam etmesi gerektiğine inanıyorum” dedi.

Marsaskala sakinleri, son olarak 12 Şubat’ta konu ile ilgili son gelişmeleri paylaştıkları bir eylem ile yetkililerin yat marinası projesinden tamamen vazgeçmesini istemişti. Seçimin yaklaşması ile Marsaskalılar “Seçim adayları: Marsaskala’daki yat limanına hayır demeye hazır değilseniz, bu kapıyı çalmayın” ifadelerinin bulunduğu etiketleri asmıştı.

Başbakan Yardımcısı ve Sağlık Bakanı Chris Fearne de seçimlerde Marsaskala bölgesinde yarışacak.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz