22.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 16, 2024
spot_img
spot_img

Araç kilometresiyle oynayan bayilerin isimleri açıklansın

06 Haziran 2022

Malta’da iki bayinin ikinci el araçların kilometreleriyle oynadıklarının tespit edilerek bayilerin açığa alındığının duyurulması üzerine Maltalılar iki bayinin isimlerinin açıklanmasını istedi.

Malta’da İkinci El Araç İthalatçıları Derneği Genel Sekreteri Dr Albert Fenech, iki bayinin ikinci el araçların kilometreleriyle oynama yaptıklarının tespit edilmesi üzerine açığa alındığı bilgisi vermişti. Fenech ve polis bayilerin ismini ise açıklamamıştı.

Malta’da araçları ithal etmeleri ve satmaları durdurulan bayilerin isimlerinin açıklanmaması ise tüketicilerin tepkisini çekti. Kendilerinin de bu tahrifata maruz kalmış olabileceğini ifade eden çok sayıda kişi sosyal medyadan yanıt talep eti.

Bir yorumcu “Yani iki ithalatçı metre kilometresini kurcalarken yakalandı ve durduruldu, ancak isimleri açıklanmadı” derken  ‘Bu ithalatçılardan araç alan tüketiciler ne olacak? Onlar için adalet sağlanacak mı? Tazminat alacaklar mı?’, ‘Bayilerin bir adları olmalı’ ve ‘Müşteriler bilmeyi hak ediyor’  ifadeleriyle yetkilileri bayilerin isimlerini açıklamaya çağırdı.

Malta Daily

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz