14.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 6, 2024
spot_img
spot_img

Altyapı Bakanı Borg, Fearne’nin açıklamalarını destekledi

16 Şubat 2022

Marsaskala’da yapılmak istenen yat limanı projesine karşı olduğun açıklayan Sağlık Bakanı Chris Fearne’nin,  körfezi çevreleyen el değmemiş bölgenin olduğu gibi kalması gerektiğine dair açıklamalarını Altyapı Bakanı Ian Borg da destekledi.

Altyapı Bakanı Ian Borg, Başbakan Yardımcısı ve Sağlık Bakanı Chris Fearne’nin planlanan yat limanı ilgili yaptığı yorumlara tamamen katıldığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Chris Fearne dün körfezi çevreleyen el değmemiş bölgenin olduğu gibi kalması gerektiğine inandığını ancak palamarların tekne sahiplerine göre biraz yeniden düzenlenmesi gerektiğini söylemişti.

Altyapı Bakanı Ian Borg da ” Chris Fearne’in konuştuğu videoyu gördüm. Fearne’nin videoda söylediği her kelimeye katılıyorum” dedi. Borg, başbakanın da aynı fikirde olduğunu açıkladı.

Bölge sakinlerinin yüzme ve balık tutma gibi faaliyetlerine atıfta bulunan ve bunların önerilen projeden etkilenmeyeceğini söyleyen Borg, marinayla ilgili yerel meclisle bağlantı kuracakları teminatını verdi.

Marsaskala sakinleri 14 Şubat’ta kapılarına “Sevgili aday, önerilen marinaya karşı kendinizi kamuoyuna ilan etmedikçe bu kapıyı çalmayın” yazılı çıkartmalar yapıştırmıştı.

Lovin Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz