21.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 10, 2024
spot_img
spot_img

Air Malta, “COVID-19 koruma ve uyum standartları” alanında en yüksek derecelendirmeyi elde etti

31 Aralık 2020 / Malta

Hava yolu güvenliği ve ürün değerlendirme-inceleme web sitesi olan Airline Ratings, Air Malta’ya COVID-19’dan koruma ve uyum standartları alanında en yüksek derecelendirmeyi verdi. Ancak genel olarak yapılan ürün değerlendirmesinde Air Malta 7 yıldızdan sadece 3’ünü alabildi.

COVID-19 standart derecelendirmeleri için, havayolunun web sitesi bilgileri ve talimatları, sosyal mesafeli işe başlama, uçuş görevlilerinin kişisel koruma ekipmanı, uçakta zorunlu yüz maskeleri, değiştirilmiş yemek hizmetleri, yolcu temizlik kitleri ve uçağın derinlemesine temizliği ile ilgili konuları incelendi.

Ürün derecelendirmesini oluşturmak için koltuk perdesi, uçak içi eğlence, web sitesi bilgileri, yataklar, yemekler, battaniyeler ve yastıkların yanı sıra havayolu şirketlerini kişisel deneyime göre değerlendirmek için editörlerin deneyimini değerlendirildi.

Air Malta, Avrupa Birliği Havacılık Güvenliği Ajansı ve Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi tarafından ortaya konan “Havacılık Endüstrisi için COVID-19” taahhüdünde diğer büyük Avrupalı ​​havacılık operatörlerine katıldı.

Kaynak: Times of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz