17.9 C
Malta
Perşembe, Nisan 25, 2024
spot_img
spot_img

Air Malta Amsterdam’a olan altı uçuşu Rotterdam’a aktardı

01 Temmuz 2022

Air Malta, Hollanda havaalanındaki yer hizmeti aksaklığı nedeniyle Amsterdam’ın Schiphol havaalanına planlanan altı uçuşu Rotterdam’a devrettiğini söyledi. Rotterdam’a aktarılan uçuş seferleri Pazartesi ve Çarşamba günleri yapılacak.

Hollanda yaşanan yoğunluk ve trafik nedeniyle tüm havayollarına Amsterdam’a uçuşları iptal etme ve koltuk kapasitesini azaltma şartı koşmasıyla Air Malta Amsterdam Schiphol’e olan altı uçuşu Rotterdam’a olacak şekilde değiştirdi.

Air Malta’nın Amsterdam yerine Rotterdam’a uçuş kararını yolcu rahatsızlığını, aksamalarını mümkün olduğunca azaltmak için aldığı belirtilerek düzenleme ile uçuşların 11-27 Temmuz ​​arasında Pazartesi ve Çarşamba öğleden sonraya ötelendiği açıklandı.

Açıklamada, 11, 13, 18, 20, 25 ve 27 Temmuz tarihlerinde Amsterdam’a ve Amsterdam’dan Malta’ya seyahat etmek için doğrudan havayolu ile rezervasyon yapan Air Malta müşterileri, değişiklikten e-posta ile haberdar edildi.

Seyahat acenteleri veya tur operatörleri aracılığıyla rezervasyon yapan müşteriler, daha fazla bilgi için seyahat acenteleriyle iletişime geçebileceği belirtilirken Pazartesi, Malta’dan uçuş saat 12.40’ta ve Rotterdam’dan Malta’ya ise saat 16.50’de gerçekleştirilecek.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz