15.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 4, 2024
spot_img
spot_img

Air Malta 10 yıl aradan sonra Madrid uçuşlarına başladı

06 Nisan 2022

Malta Ulusal Havayolu şirketi Air Malta 10 yıl aradan sonra İspanya’nın Madrid kentine uçuş gerçekleştirdi. On yıl sonra geri dönen uçuşlar haftada üç gün gerçekleştirilecek.

Malta’dan İspanya’nın başkenti Madrid’e 10 yıl aradan sonra ilk uçuş 4 Nisan’da gerçekleşti. Yaz sezonu öncesi Air Malta’nın bu yaz 18 önemli Avrupa şehrine haftada 25’ten fazla uçuş planının bir parçası olarak Madrid’e uçuşlar 10 yıl aradan sonra başlamış oldu.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada üç kez gerçekleştirilecek Madrid ve Malta arasında uçuşlarla ilgili olarak Air Malta CEO’su Curmi, “Seyahat ve turizmin bu yaz döneceğine olan güçlü inancımızı gösteren iddialı bir uçuş programı üzerinde çok çalıştık. Geçen kışa göre kapasitemizi etkin bir şekilde ikiye katladık” dedi.

Curmi “Bu yeni hizmet Air Malta’nın hem İspanyollara hem de Maltalılara iki ülkeyi ziyaretleri için daha fazla seyahat fırsatı sunmaya yönelik güçlü bir taahhüdü” ifadelerini kullandı.

Air Malta’nın Baş Ticaret Sorumlusu Roy Kinnear, “Bazı bölgelerin diğerlerinden daha hızlı tepki vermesiyle Avrupa pazarlarımızda toparlanma işaretleri görmeye başladık. Madrid’i bir kez daha Malta’nın Akdeniz adalarına bağladığımız için mutluyuz” şeklinde konuştu.

Lovin Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz