İçeriğe geç
25 Ekim 2026, Pazar22° Malta, BulutluEuro/TL 55,58 düşüş %0,14Dolar/TL 49,61 yükseliş %0,08Euro/Dolar 1,12Gram altın 6.383,95 TL düşüş %0,62

Dembska’nın katilinin deli olduğuna karar verildi!

Dembska’nın katilinin deli olduğuna karar verildi!
Cinayet sonrası yakalanan Aquilina, doktorlara cinayet sırasında şeytan tarafından ele geçirildiğini söylemişti

03 Haziran 2022

Malta’da mahkeme Paulina Dembska’ya tecavüz etmek ve öldürmekle suçlanan erkek Abner Aquilina’nın cinayet sırasında deli olduğuna ve bu nedenle yargılanmaya uygun olmadığına karar verdi.

Yargıç Marse-Ann Farrugia, mahkemede dinlenilen üç psikiyatristin cinayet sırasında Abner Aquilina’nın ciddi bir psikoz durumunda olduğu sonucuna vardıklarını söylemesi üzerine bu kararı aldı.

Psikiyatristler Anthony Dimech, Anton Grech ve George Debono, Aquilina ile en son Mayıs ayında olmak üzere beş kez konuştuklarını ve onun psikotik bir durumda kaldığını ifadesini verdi.

Sulh hakimi katil Aquilina’nın cinayet esnasında deli olduğu kanaatiyle Carmel Dağı’nda alıkonulmasına karar verirken sanık ayrılırken avukatına sarıldı. Dava 15 Temmuz’a ertelendi.

Abner Aquilina, 2 Ocak’ta Sliema’nın Bağımsızlık Bahçeleri’nde cesedi bulunan 29 yaşındaki Polonyalı öğrenci Paulina Dembska’ya tecavüz edip öldürmekle suçlanıyor. Cinayet sonrası yakalanan Aquilina, doktorlara cinayet sırasında şeytan tarafından ele geçirildiğini söylemişti.

Times Of Malta

Reşit Şahin

Malta Haber, Malta'da yaşayan Türkler için Malta, Türkiye ve Avrupa'dan haberleri Türkçe aktarır. Bir hata görürseniz bize yazın.

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Günün Malta haberleri telefonunuzda

Malta Haber WhatsApp Kanalı'na katılın, önemli gelişmeleri ilk siz öğrenin.