15.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 11, 2024
spot_img
spot_img

9 Şubat 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

9 Şubat Cuma gününden merhabalar! İki günlük keyifli akış birden bire kesilmiş gibi mi hissediyorsunuz? Merakınızı gidereyim, yeni ay geliyor. Ay ışığını iyiden iyiye kaybetmeye başladığı için vesvese potansiyelimizin, hatta kendimizi manipüle edip yersiz isyanlara gebe olabileceğimiz akışlar başladı. Dogmalaşmış dini konulara inat ederken kendimizin de dogmalaşabileceği bir gündeyiz. Unutmayalım, isyan ettiğimiz şey aslında bizim aynamızdır.

Memlekette vakıf, dernek, yardım kuruluşu gibi organizasyonların kazançları ve bürokrasi ile bağlantısı itirazcı söylevleri yükseltirken Malta’da ise hizmet sektöründeki iş sözleşmeleri hakkında milli unsurların tercih sebebinden bir zorunluluk olmasına yönelik çalışmalar gündeme gelebilir.

Koç burçları para meseleleri yüzünden arkadaşlarıyla gereksiz tartışmalara girebilirken Boğa burçları anlamlandıramadığı bir özgüvensizlik yüzünden patronlarıyla takışabilir. İkizler burçları kadere isyan ederken inancını sorgulayabilecek bir ruh hali yaşıyor, Yengeç burçları ise hayalini kurduğu planları gerçekleştirmek için yeterli kazanca sahip olmadığı için kıtlık bilincine doğru koşarak ilerliyor. Aslan burçları medeni durumlarında yaşamak istedikleri değişikliği tartışmacı bir üslup ile ifade etmeye çabalarken Başak burçları yaşadığı rahatsızlıkların belli psikolojik kabullenişlere direnmeden kaynaklanabileceği ihtimaliyle bile kavga eder halde. Terazi burçları çocuklarından gelen masraflar yüzünden kendini yetersiz bir ebeveyn gibi hissetmeye yatkınken Akrep burçları ev sahipleri ile arayı bozacak konulara açık bir enerji içindeler. Yay burçları kendilerini ifade edebilmek için farenjit oluncaya dek reklam yaptığından yorgun düşebilir, Oğlak burçları ise kazançlarının onlara yeterince övünebilecekleri bir hayat sunmadığı için aşırı cimrilik psikolojisi ile mücadele ediyor. Kova burçları genetik yatkınlıklarını bahane ederek bağışıklık sistemlerinde genel bir düşüş yaşamaya çok müsait bir yeni ay dönemine girerken, Balık burçları ise izole ve esaret altında kaldığı için sesini duyuramıyormuş gibi zorlanıyor hissedebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz