16.9 C
Malta
Salı, Nisan 30, 2024
spot_img
spot_img

9 Nisan 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

9 Nisan Salı gününden merhabalar! Biten ortaklıklar, ayrılan holdingler, kapanan defterlerle dolu bir gündeyiz. Ağzı iyi laf yapanların kandırmacasına düşerek eşinden, partnerinden ayrı düşenler de söz konusu olabilir. Bir de bugün göç var, tutulma arifesinde pek çoğumuzun hayatı değişecek.

Bugün memlekete bir kazanç girişinin olacağını söylesek de halk bundan bihaber olabilir ya da fiyatlara yansıması beklenenden geç gerçekleşebilir. Lakin ekonomik anlamda iyimser bir döneme girdiğimizi söyleyebiliriz. Malta’da ise tutulma etkisi ile beraber sanat, çocuk, eğlence, hobi atölyeleri, borsa, iGaming ve kripto sektörlerine yönelik önemli bir düzenlemenin kapıda olduğunu; bilhassa lojistik meseleler ve lise çağına kadarki çocukların eğitimi, park yerleri, spor alanları elden geçirilebilir.

Koç burçları kilo almaya başladıkları için kendilerini spora verme ihtiyacı hissedebilirler. Boğa burçları göç etme potansiyeli taşına burçlar arasında görünüyorlar. İkizler burçları yeni arkadaşlar edinerek bambaşka dünyaların kapılarını aralayacaklar. Yengeç burçları sosyal unvanlarında yeni başlangıçlara adım atacaklar, Aslan burçları ise ömürlerinde daha önce hiç görmedikleri yerleri görme deneyimini kucaklamak üzereler. Başak burçları ruh eşlerini bulma potansiyeline sahip burçlar arasında gelirken Terazi burçları “öldürmeyen şey güçlendirir” temasından devam ediyorlar. Akrep burçları enfeksiyon rahatsızlıklarına açık bir dönem geçirdikleri için kontrolü elden bırakmasınlar. Yay burçları partilerden partilere koşacak, Spiderman gibi çatı çatı roofbar gezecekler. Oğlak burçları ev taşıyacaklar, bu nedenle eskileri ayıklamayı düşünebilirler. Kova burçları kardeşleri vasıtasıyla ailelerinin nüfusunda değişiklik olacağını öğrenebilirler. Balık burçları ise yeni kazanç kapılarını aralamak için girişimci yanını öne çıkaracağa benziyor.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz