19.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

9 Mayıs 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

9 Mayıs Perşembe gününden merhabalar! Yeni ayı geride bırakırken bugün telaşlı sözler sarf edebilir, acelecilikten masanın köşesine ayağımızı vurabilir, evrak işleri ile uğraşırken kağıt kesiğinden muzdarip olabiliriz. Bununla birlikte iletişimde ve bilgi kaynaklarınızda köklü değişimler yapabileceğiniz bir enerji akışı söz konusu.

Memlekette özellikle akşam saatlerine doğru verilmiş sadaka protokünün aktive olacağı bir enerji alanı hakim olacak. Gün içinde ise ülke borçları konusunda bizim muhtemelen çok bilmeyeceğimiz bir takım yapıcı anlaşmalar imzalanabilir. Bu nedenle sivil toplum örgütleri ayaklanabilir. Malta’da ise özellikle akşama doğru halkın çenesini düşürecek enerjiler söz konusu olacağa benziyor.

Koç burçları günün en çalçene burcu gibi göründüğünden dil yarası açacak muhabbetlere girmesinler, Boğa burçları paraları çifter çifter harcadıklarını görecekleri bir gün geçireceğe benziyorlar. İkizler burçları günün hayli aktif hareket eden burçlarından bir tanesi olup çılgın hayallere ve projelere imza atabilir. Yengeç burçları ay küçülürken yaşadığı darlanma hisleri yüzünden bilinç altına tepiştirdiği şeylerin rüyalarını görebilir, Aslan burçları ise arkadaşlarının planlarına uyduğunu sanırken eşi tarafından manipüle edildiğini fark edebilir. Başak burçları günün unvan kaygısı taşıyan başlıca burçları arasında geldiği için kendini her yere CV savururken bulabilir, Terazi burçları ise günün en keyifli burçlarından bir tanesi. Gayretlerinin neticesini alabilir. Akrep burçları gelir gider dengesi konusunda yeni bilgi akışları yakalamak için kolları sıvayacağa, Yay burçları ise ilişki kurduğu insanların gururlarını incilteceğe benziyor. Oğlak burçları genel olarak destek gördükleri gökyüzü etkisi ile çifter çifter uğraştığı işler üstünden ufak tefek kazalar atlayabilirler. Kova burçları gün boyunca akan bilgi ve ilhamdan kafayı kaldıramayabilirken Balık burçları ise gün içinde evden ayrılmaktan çok zorlandıklarından bakkala bile gidemediği için akşamı dışarıdan yemek söyleyerek tamamlayabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz