20.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

7 Şubat 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

7 Şubat Çarşamba gününden merhabalar! Dün gün boyunca enerjimizi nereye akıtacağımızı bilemedik ama bugün zihnimiz daha berrak. Hedef odaklı, ne istediğini bilen, belki disipline olmakta biraz teşvike ihtiyaç duyan ancak öğrenmeye yönelik iştahını bastırmayan bir halimiz var. Dan Brown misali derin maceralar peşinde koşabilmek için ideal bir gündeyiz.

Memlekette meclisin gündemini dış mihraklar söylevi doldursa da kaderci enerjileri kabullenmeye razı olmayan isyan rüzgarları esiyor. Malta’da ise sağlamcı fakat keyifli, sohbetin ve alınan kararların yerini bulduğu verimli ve bereketli bir enerji akışı söz konusu. Yarın da devam edecek.

Bugün hesaplar Koç burçlarından zira kendilerine verdikleri sadaka ya da bağış neticesinde yüzlerini gülümsetecek bir miktar kazanç gelebilir. Boğa burçları ise dünya mutfaklarından lezzetler deneme dürtüsüne karşı koyamasa da bol gluten içeren mutfaklara karşı irade gösterebilecekler. İkizler burçları iş yerinde verilmiş sadakam varmış tadında bir gün geçirirken eksilen sadakalarının yerini doldurmayı ihmal etmesinler, öte yandan Yengeç burçları iş arkadaşlarıyla yaptıkları hayli verimli bir toplantının ardından kazançları yükseltecek keyifli yeni stratejiler belirleyecekler. Aslan burçları fiziksel görünümlerinde değişikliğe gitme arzusu ile bir takım güzellik ya da sağlık uygulamalarına yazılırken Başak burçları ise sportif başarıları ya da hobileri üstünden yepyeni bir kariyer inşa etmek üzere arkadaşları ile iş birliği yapmayı düşünebilir. Terazi burçları yeni bir enerji akışı sağlayarak hayatındaki tıkanıklıkları bertaraf etmek için evdeki eşyaların yerlerini değiştirmeye niyetliyken Akrep burçları bugün tatlı dilli güler yüzlü ceylan gözlü bir yaklaşımla gönül almak, kırılanları düzeltmek, hayatına pozitif enerjiler çekmek için kolları sıvayacak. Yay burçları gündelik hayatlarını sosyal medyaya koyarak yeni kazançlar yakalayabilmeye yönelik beyin fırtınaları yaparken Oğlak burçları tüm ketumluğuna rağmen borsadan aldığı kazancın heyecanını daha fazla saklayamayacak. Kova burçları daralmış maddi kaynaklarının aileden gelecek destekle ferahlamasını kucaklarken Balık burçları ise sohbet içinde “öyle mi yapsak, böyle mi yapsak” diye konuşurken bir anda oldu bittiyle kendini bir kişisel gelişim kampında bulabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz