23.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 19, 2024
spot_img
spot_img

7 Mayıs 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

7 Mayıs Salı gününden merhabalar! Sallanan bir Salı ama. Dengemizin şaşacağı türden bir etki söz konusu. Değişime direnmeye fazla yatkın olduğumuz, maddi konulara hırs edebileceğimiz bir gündeyiz. Ayın kapanışı başladığı için yarım kalan işleri sonlandırma, özellikle mayalı bir şeyler pişirmek ya da sirke/turşu kurmak için hayli güzel bir gökyüzü var. Işığımızı yitirdiğimiz için içimizi biraz vesvese basabilir ama takılmayın, aydınlık günler çok uzakta değil. Bir de dil yarasına açık bir gündeyiz, konuşmalarımıza dikkat etmek gerek.

Memlekette bugün gözler açıklama yapacak yöneticilere çevrilebilir, aynı zamanda eğitim öğretim konusunda yapıcı mevzuatlara imza atılabilir. Malta’da kapanan Ay fazı özellikle sivil toplum örgütlerini bağış toplama etkinlikleri düzenlemeye daha çok itecek gayretli koşturmalarla bir araya getirebilir.

Koç burçları günü midesinin sefasını düşünerek geçirirken Boğa burçları yeni bir imaj yapma peşine düşebilir. İkizler burçları kendilerini güvenlik arayışı içinde hissettikleri için arkadaşlarıyla abartlılı vakit geçirme ihtiyacı hissedebilir. Yengeç burçları günün en içi sıkılan, en vesveseli burçları arasında geliyor. Su içsinler biraz. Aslan burçları daha birkaç güne kadar hayli keyifliyken bu sıkışmışlık hissinin nereden geldiğini sorgulayabilir, haklılar çünkü düzenleri bozulmak üzere. Başak burçları kaosun içinde de bir düzen olduğunu görebilir, onun parametrelerini anlamaya başladığını hissedebilir. Terazi burçları iş ortaklarının maaşlarının dert olacağı birkaç günlük gerilime hazır olsunlar. Akrep burçları ilişkiler konusunda yeni adımlar atacak bir kıvama gelmişlerken Yay burçları ayakları yere sağlam bastığı takdirde kendisine gurur verecek bazı yeni gayretler ve hobilere adım atabilir. Oğlak burçları aidiyetlerini sorgulayabilecekleri bir ruh hali geçirirken kendini tatlıya verebilir. Kova burçları anneleriyle helalleşme ihtiyacı hissedebilir, kendisine dair travmalar taşıdığını fark edebilirker. Balık burçları hala biraz rahatlamış olmanın getirdiği şoku atlatamamış besbelli. Bugün aldığı kararlar uzun soluklu olacaktır.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz