20.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

7 Mart 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

7 Mart Perşembe gününden merhabalar! Barış güvercini miyiz bugün yoksa ava çıkmış kartal mı? Gün epey hareketli geçeceğe benzese de kimin güdümüyle hareket ettiğimizin farkında olmamız gerek. Aksi takdirde manipülasyona ya da oyunlara gelebiliriz.

Memlekette tarım/gıda/anne-çocuk sağlığı/okullardaki beslenme konuları gündem olabilir; meclis ve hizmet sektörü ile alakalı sıkıntılı söylevler duyabiliriz. Malta’da ise bol dedikodulu, para hesabının gündem olmaya devam ettiği bir hava hakim.

Koç burçları arkadaşları ile gerginleşebileceği, paylaştığı planlar üstünden iradesine müdahale olunduğuna yönelik duygular hissedebilirken Boğa burçları patronla takışmamaya özen göstersin zira kavga büyüyebilir. İkizler burçları nispeten güzel bir gün geçirse de sosyal medyada izlediği bilgiler yüzünden kafası fazlasıyla bulanabilir, kendini fanatikleşirken bulabilir. Öte yandan Yengeç burçları kredi kartlarının limitinin sinsi sinsi yükseldiğinin farkında olmazsa ilerleyen günlerde canı biraz sıkılabilir gibi görünüyor. Aslan burçları önüne gelen herkesle bir güç savaşı içinde, egosunu ezecek gündemler deneyimleyebilir. Başak burçları çalışma hayatında köklü değişimlerin arifesindeler. Aynı zamanda evcil hayvanlarının sağlıklarına da özen göstermeleri gereken bir gündeler. Terazi burçları da nispeten iyi burçlar familyasından sayılabilir, gönül ilişkileri açısından hayatlarını değiştirecek kişiyle tanışabilirler. Akrep burçları dramlara doymamaya devam ederken bir de evdeki elektrik arızalarıyla uğraşmak zorunda kalabilirler. Yay burçları kayboldukları yolda yepyeni yerler keşfederek sosyal çevresini genişletmeye aday burçlardan birisiyken Oğlak burçları özgüvenlerini tazelemek zorunda kalacakları maddi gündemler yaşayabilirler. Kova burçları fiziksel sağlıklarına özen göstermek gerektiğinin farkına varmazlarsa ilerleyen zamanlarda daha çok üzülebilirler. Balık burçları ise kabuslarla dolu bir gece geçirmiş olabilir, tadı kaçık görünüyor.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz