19.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

6 Şubat 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

6 Şubat Salı gününden merhabalar! Bugün biraz uyuşuk uyandık, gözlerimizi açmakta zorlanıyor olabiliriz. Ayrıca içimizde bir kararsız, belirsiz bir rüzgar da esiyor olabilir. Yine de hayal kurabilenler şanslı. Ayrıca gözünüzü dört açın! Gökyüzünden hâlâ fırsat yağıyor ancak bakar körler çok. Tabii attığınız adımlara da dikkat edin zira nereden gelecek bu fırsat diye tepelere bakarken boşluğa basıp ayağınızı burkmanız da olası.

Memlekette dedikodu kazanları kaynıyor, aslı astarı bulunmayan pek çok bilgi halkı oyalıyor besbelli. Malta’da ise yöneticilerin çalışma gayretini sınayacak bir enerji söz konusu. Haftanın ortası gelmeden tamamlanması gereken projeler şimdiden herkesi bunaltmış.

Koç burçları kendi iç dünyalarında yaşadıkları sorgulamayı bir sonuca bağlayamamanın getirdiği huzursuzluğu yaşarken Boğa burçları gün boyu rüyalar aleminde gezerek sorumluluklarını unutabilir. İkizler burçları iş yerinde kendilerine yeni düşmanlar edindikleri vesvesesine düşerken Yengeç burçları önemli evraklar peşinde koşturmak zorunda kalabilecekleri bir gün geçiriyorlar. Aslan burçları sohbette samimiyeti arttırabilecek bir heyecan içindeyken Başak burçları ise üstlendikleri aile sorumlulukları yüzünden partnerleri ile takışabilir. Terazi burçları rutin sağlık kontrollerini ihmal ettiğinden bugün başı ağrıyabilir ancak Akrep burçları bugün hülyalara dalmışken aklına gelen ilham ile kendine yepyeni bir gelir kapısı bulabilir. Yay burçları günü üvey akrabalarının dertleri ile şişmiş hissederek sürdürmeye devam ederken Oğlak burçları farkında olmadan aldığı ilahi mesajları kaçırdığı için hayıflanabilir, odağını sağlam tutsun. Kova burçları bütçe planlarına evdeki hesapla çarşı paritesini eklemeyi unutmuş olabilirken Balık burçları ise hayallerinin peşinden gitme arzusuna destek bulamadıkları için sakın bunlardan caymasınlar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz