25.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

6 Mart 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

6 Mart Çarşamba gününden merhabalar! Bazılarınızın hayatlarında yepyeni sayfaların açılacağı bir arife günü bugün. Beklediğiniz/Beklemediğiniz/Umut ettiğiniz haberler/terfiler/teklifler söz konusu olacaktır.

Memlekette yeni dağıtılmış el ile stratejiler kurmaya yönelik kurnaz bir hava var. Malta’da ise uluslararası anlaşmalar sayesinde ülkeye yöneticileri memnun edecek bir kazanç girişi olabilir.

Koç burçları kariyerde yapıcı övgüler almaya hazır olsunlar. Boğa burçları zaten önceki ayın çalışanı olmuşlar, bonusu cebe koymak üzereler. İkizler burçları nemaların dağıtıldığı gökyüzünden eşi aracılığıyla faydalanacağa benziyor. Yengeç burçları ta tıpkı İkizler burçları gibi eşim de eşim diyen familyadanlar bugün. Ama Aslan burçları payenin tamamen kendisine ait olduğunu göstermek adına kasım kasım kasılarak geziyor olabilir iş yerinde. Başak burçları özverili ve titiz çalışmalarıyla kendini övüyor zaten, başkasına ihtiyacı yok. Terazi burçları ise kazançları ile kendine bir şeyler ısmarlamak adına ev dekorasyonu harcaması yapabilir. Akrep burçları olağan ketumluklarını sevinçli haberleri dağıtmak için bozabilirler. Yay burçları bütçe planlarına uydukları için epey tatminkar bir gün geçiriyorlar. Oğlak burçları bugün nedense pek şık giyinmiş, takmış takıştırmış sürmüş sürüştürmüş ama rüküşlük yok; kimse kıl olmasın. Kova burçları hiç bilmediği bir akrabasından kalan miras ile ne yapacağını bilemiyor olabilir. Balık burçları iş yerinin yeni üstleneceği projelerin kilit elemanı olabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz