24.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 16, 2024
spot_img
spot_img

5 Mart 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

5 Mart Salı gününden merhabalar! Düzeni mi korusak yoksa değişime mi yürüsek arasında gelgit yaşayacağımız bir gündeyiz. 28 Ekim’de hayatınıza girmeye niyet etmiş konular hakkında yapıcı olaylar deneyimleyebilirsiniz.

Memlekette sınır güvenliği ile alakalı hazırda olmayı beklememizi gerektirecek bazı ihtimaller bulunsa da genel anlamda sakin bir gün. Malta’da ise adeta güç savaşları yaşanıyor, ortam biraz gergin ama Maltalı style.

Koç burçları gün boyunca epey azimli ve hedef odaklı olacağa benziyor. Boğa burçları günün en şanslı ve keyifli burçlarından bir tanesi, her işinin rast gittiğini görebilir. İkizler burçları Bitcoin’in artan fiyatları yüzünden kendini bu konuda geliştirmek adına kolları sıvayabilir. Yengeç burçları babalarıyla hararetli tartışmalara girseler de kendilerinin onlardan farklı olmadığını anlayabilir. Aslan burçları omurilik sağlığı hakkında önlem alması gerektiğini fark edebilir. Başak burçları çalışma azimlerinin nihayet görüldüğüne sevinerek gururlanabilir. Terazi burçları aile büyüklerinden akıl alma ihtiyacı hissedecekleri deneyimler yaşıyorlar. Akrep burçları bugün fazlasıyla ketumlar, konuşturabilene aşk olsun. Yay burçları bütçe planlama videoları izlediği için ay sonuna daha ümitle bakmaya başladı. Oğlak burçları epey şanslı bir gün geçirdikleri için keyifleri yerinde, yüzleri gülüyor. Kova burçları zihnisinir fikirlerinin nereden geldiğini sorgulamayı artık bırakmış olsa da biz söyleyelim, atalarındaki mucit kişilerden. Balık burçları ise bugün ilham dolular, şiirler şarkılar söyleyerek mehtabı seyrederek rüyalar kuruverirler şimdi.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz