19.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 10, 2024
spot_img
spot_img

5 Ekim Perşembe 2023, günlük burç etkileri

5 Ekim Perşembe gününden herkese merhabalar.

Ay İkizler burcunda seyrine devam ediyor.

Ay Mars  üçgen açısı ile sabah saatlerine giriş yapıyoruz. İletişimimiz güçleniyor, son derece enerjik bir yapıyla güne devam ediyoruz. Koşturmalı, efor sarfettiren işleri kolaylıkla yapabiliriz.

09:34-15:31 arası Ay boşlukta.

Ay Neptün kare açısıyla öğleye devam ediyoruz. Yanılgılara ve hatalara açık bir zaman dilimindeyiz, önemli kararlar almamakta fayda var. Dikkat!

Ay Venüs sekstil açısının etkili olduğu öğleden sonraki saat diliminde güzel enerjiler hakim. Özel ilişkiler açısından değerlendirebiliriz.

15:31 Ay Yengeç burcuna geçiş yapıyor.

Ay Merkür kare açısının hakim olacağı akşam üstü anlaşmazlıklara, kırgınlıklara, yanlış anlaşılmalara, iletişime dikkat! Önemli iş ve girişimleri, toplantıları ve yazışmaları öğleden sonraya ertelemenizde fayda var.

Ay Satürn üçgen açısının etkili olacağı akşam  ve gece saatleri sorumluluklarınız aklınıza gelip uykularınızı kaçırabilir. Sabah erken uyananlar işlerinizi şöyle bir gözden geçirip , plan program yapabilir, kendinizden yaşça büyük ve tecrübeli kişilerden destek alabilirsiniz.

Numerolojik olarak günün sayısı: 4

Rengi: Yeşil ve 4. Çakra aktiftir.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz