23.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

4 Şubat 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

4 Şubat Pazar gününden merhabalar! Umarım Cumartesi gününü sağ salim atlatmışsınızdır. Sabahın erken saatlerinde rüya ve sezgi ile bilginin akışı devam etse de öğlene kalmadan ruh halimizdeki şüphecilik yerini gevşek bir boşvermişliğe ve otoriteyle kavgacı bir ruh haline bırakacak. Ayrıca yarınki Plüton/Merkür kavuşumu bilhassa kuşlar üstünden haber getirme potansiyeli barındırdığından bugün, yarın ve Salı günü biraz etrafınıza ve rüyalarınıza dikkat kesilmenizde fayda var.

Memlekette Ağustos ayındaki karınca misali hummalı bir hizmet koşturması yaşanırken Malta’da ticari faaliyetler aracılığı ile bir takım dönen dolaplara yönelik haberler duyabiliriz.

Koç burçları dünyanın gam yükünden bunalıp kendini uhrevi ilimlere teslim etmeye hazırlanırken Boğa burçları hariçten gelecek kaynaklarını arttırmak için yeni gelir arayışları içine düşeceğe benziyor. İkizler burçları eşlerinin kaprisleriyle dolu bir Pazar günü geçirirken Yengeç burçları karaciğer sağlıklarını fazla zorladıklarına yönelik bir hissiyat içine girmiş olabilirler. Aslan burçları yapılan plandan pek memnun kalmamış gibi görünse de arkadaşlarıyla beraber vakit geçirmekten keyif alacakken Başak burçları bu Pazar gününü evi derleyip toparlamak ve haftalık yemek hazırlığını düşünerek geçirme niyetinde. Terazi burçları oturdukları muhitte bir müze, cami, kilise, mabet, kütüphane vb varsa onları gezerek haftayı tamamlamaya niyetlenirken Akrep burçları kendilerine kafayı takmaya fırsat bulamadan gelir gider muhasebesine düşebilirler. Yay burçları içlerini bunaltan kabuslardan uyanır uyanmaz modu yükseltmek için cilt bakımları, saç kürleri, makyaj, alışveriş gibi şeylerle kafayı bozarken Oğlak burçları ise günü çoğunlukla evde geçirip bir şeyler okuma arzusu içinde olacaklar. Kova burçları tam sorumluluk almak üzereyken üstlerine çöken rehavet yüzünden yine bir şey yapamadıklarını fark ederken Balık burçları ise gönülden edeceği duaların karşılık bulmak üzere olduğuna dair işaretler alacaklar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz