25.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

4 Mayıs 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

4 Mayıs Cumartesi gününden merhabalar! Bugün biraz içimiz sıkılmış gibi hissedebiliriz, hayata sitem edebiliriz. Gün içinde 8 Nisan tutulmasını hayatına çekecek haberler alanınız şu sıralar çok olur. Ancak gayret ile başlanmış işlerin sağlam temellere oturması yönünde güzel fırsatlar var. Meali, azıcık niyet etsen o evi temizlersin 😊

Memlekette gökyüzünün verdiği bunalımlı hava yüzünden AVMleri şişiren kalabalığı görebilir, hayat pahalılığına yönelik şikayete rağmen alışverişin dozu kaçabilir. Malta’da ise halkın biraz kompleksli olduğu bir hava hakim, onlar da AVMleri dolduracağa benziyor.

Koç burçları özellikle sağlıklarını ihmal etmemelerinin onlara bir kere daha hatırlatılacağı bir gün geçireceklerken Boğa burçları kaderin kendi üstündeki planlarının farklılığına bir kere daha hayıflanabilir. İkizler burçları sosyal çevresini değiştirecek bir kariyer gelişmesi ile karşı karşıya kalabilir Yengeç burçları ise ticari ve hukuki meseleleri gündemine getirecek bir unvan değişikliği yaşayabilir. Aslan burçları çıkmak istedikleri seyahatler için yaptıkları borç ve taksit işlerini düşünerek bunalabilirken Başak burçları eşlerinin gelirindeki farklılaşmalar yüzünden bütçe planlamalarında değişikliğe gidebilir. Terazi burçları iş yerindeki çalışma ortaklarıyla alakalı gelişmeler ile karşı karşıya kalabilirken Akrep burçları ise çocuklarının sağlığındaki nazlanmalar yüzünden gündelik işlerini aksatabilir. Yay burçları hane içi nüfusun kalabalıklaşmasını gözlemlerken Oğlak burçları taşınma sebebiyle evrak, belge, tapu işlerine koşturabilir. Kova burçları binek araç değişikliği (alım/satım) konularına hız getirirken Balık burçları ise özellikle yediklerine dikkat etmelerini, mide ve sindirim sistemine özen göstermesi gerektiğini hatırlamak durumunda kalabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz