26.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

2. Sınıftan 10. Sınıfa Kadar Çocuklara Dil Desteği: Yazın Malta’da Ücretsiz İngilizce ve Maltaca Kursu Başlayacak

Malta Eğitim, Spor, Gençlik, Araştırma ve İnovasyon Bakanlığı bünyesindeki Göçmen Öğrenciler Birimi, ülkeye yeni gelen öğrencileri Maltaca ve/veya İngilizce dilinde desteklemek amacıyla sekiz oturumluk bir yaz dili kursu olan “Language to Go!” yu düzenliyor.

15 Temmuz 2024’te (tarih değişebilir) başlayacak ve 90 dakika süren dersler, üç/dört ardışık hafta boyunca haftada iki/üç kez gerçekleştirilecek. Bu kurs, ülkeye yeni gelen veya Maltaca ve/veya İngilizce iletişim kurmakta zorluk çeken öğrenciler için tasarlanmıştır. 2. sınıftan 10. sınıfa kadar eğitimine devam eden öğrenciler bu kurslardan yararlanabilecek. Kurslar çevrimiçi (online) eğitim yoluyla gerçekleştirilecek.

“Language to Go!” kurslarına katılım ücretsizdir. Öğrenciler sadece bir dil için veya hem Maltaca hem de İngilizce için kayıt olabilirler.

Katılmak isteyenlerin, ebeveynleri veya velileri tarafından onaylanmış bu formu doldurmaları gerekmektedir. Bağlantının doğru çalışması için lütfen bu duyurunun önce kaynaktan indirildiğinden emin olun.

İlgilenenlerin 2024 Mayıs ayı sonuna kadar başvurmaları önemle tavsiye edilir.

E-formun doldurulması sırasında herhangi bir sorununla karşılaşılması durumunda, [email protected] e-postası aracılığıyla veya 2598 1594 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz