10.9 C
Malta
Cuma, Nisan 26, 2024
spot_img
spot_img

300 VIP seyahat acentesi Antalya’ya geliyor

2 Nisan 2021/Malta

İlki geçen sene İstanbul’da gerçekleştirilen ve yurt dışındaki VIP acentelerin büyük ilgi gösterdiği The Future of Luxury Event, bu sene 7-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Antalya’daki Nirvana Cosmopolitan Hotel’de gerçekleştirilecek.

Lüks tedarikçiler, zarif alıcılar, kalifiye acenteler ve komisyoncuların buluşmasında duayen turizmci, Dr. Cem Kınay, Yönetim danışmanlığı firması sahibi Aylin Altuntaş konuşma yapacak olup, bu etkinliğe ana sponsor olan firmalar ise Kilit Grubu ve Jazz Travel.

Bu etkinlik; Türkiye’deki luxury konseptinde hizmet veren otel ve firmalar ile Rusya, Kazakistan, Ukrayna, Azerbaycan, Kırgızistan, ABD, Gürcistan, Moldova, Belarus ve Özbekistan’tan gelecek olan seçkin 300 acente temsilcisini Antalya’da bir araya getiriyor.

Şu ana kadar organizasyona katılım için onay veren markalar arasında JW Marriott Bosphorus Istanbul, The Ritz Carlton İstanbul, Swissotel The Bosphorus, Elysium İstanbul, Hagia Sofia Mansions İstanbul, Swissotel Bodrum, Nirvana Hotels, Güral Premier Hotels, Kempinski The Dome Belek, Jazz Travel var.

Kaynak: Turizm Ajansı

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz