17.9 C
Malta
Salı, Mayıs 7, 2024
spot_img
spot_img

3 Şüpheli, 5.000 € Çalmaya Çalıştıkları Adamı Kaçırmakla Suçlanıyor

St. Paul’s Bay’den üç Sırp vatandaşı, bir adamı kaçırmak, silahla tehdit etmek ve üzerinden 5.000 € çalmak suçlamalarıyla yargılanıyor. 40, 27 ve 22 yaşlarındaki şüpheliler, yargıç Gianella Camilleri Busuttil’in huzurunda mahkemeye çıktıklarında suçlamaları reddetti.

Mahkeme kayıtlarına göre, mağdur, 25 Kasım’da saat 19.00 civarında Buġibba polis karakoluna giderek kaçırıldığını iddia etti. Adamın daha sonra ciddi yaralar aldığı tespit edildi. Mağdur, aynı zamanda Sırp olan ve St. Paul’s Bay’de yaşayan biri, en genç sanıkla birlikte okula gitmişlerdi.

Mahkemede, mağdurun iddiasını destekleyen güvenlik kamerası görüntülerinin olayın versiyonunu doğruladığı ortaya çıktı. İki suçlu, polis tarafından evlerinde gözaltına alındı; üçüncüsü ise başlangıçta ulaşılamadı ve polis aradığında telefonunu kapattı. Ancak daha sonra teslim oldu.

Savunma, kefalet talep etti, ancak savcılık, delillerin karıştırılma riskini gerekçe göstererek bu talebe şiddetle karşı çıktı. Mahkemede, mağdurun olayla ilgili olarak sadece iki gün önce tehditler almış olması da vurgulandı.

Mahkeme, kefalet talebini reddetti ve şüphelileri tutuklu olarak gönderdi.



Kaynak: Newsbook Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz