25.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

3 Şubat 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

3 Şubat Cumartesi gününden merhabalar! Üzülerek söylüyorum ki sert açılarla dolu bir gündeyiz. Silkelenip de kendimize gelmemizi, gözümüzü dört açmamızı, düzenimizi yeniden kurmamızı gerektirecek olayları daha fazla makyajlayıp allayıp pullayarak örtemeyeceğimizi anlayacağız. Yeni heyecanlar aramanın yersiz bir kahramanlık olacağı gün boyunca sakin ve rutinde kalmak en güzeli. Ayrıca bugünü Pazar’a bağlayan gece pek çoğunuza rüya kanalıyla bilgi gelebilir, algılarınız açık olsun.

Memlekette yeni ay ile beraber marketlere yansıyan zamlar kredi kartlarını daha ayın ilk gününden şişirmeye başlarken, Malta’da alkol ya da gaz zehirlenmeleri ya da deprem etkisi uyandırabilecek skandal olaylar söz konusu olabilir.

Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları 2021 Kasım – 2023 Ekim dönemindeki travmalarının yeniden su yüzüne çıkması yüzünden daralmış hissetmeye açık bir gündeler, kendilerini hırpalamasınlar. Koç ve Terazi burçları beklenmedik trafik cezaları, vergi borçları ya da eşlerinin dinmek bilmeyen talepleri ile uğraşacakları bir hafta sonu geçirirken İkizler ve Yay burçları sağlık konusunda zorlayıcı etkiler altında olduklarından kendilerini zorlayacak partiler, spor etkinlikleri, ev işleri ile uğraşmasınlar. Yengeç ve Oğlak burçları arkadaşlarından, sevdiklerinden, vakit geçirmek için oturdukları hobilerinden dahi kazık yemeye yatkın görünürken Başak ve Balık burçları ise iletişim sorunları, trafik kazaları, kargoların kaybolması, kardeşlerle ya da akrabalarla kavgaya açık bir gerginlik içinde olacaklar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz