30.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

3 Nisan 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

3 Nisan Çarşamba gününden merhabalar! Günün erken saatleri dua, niyet, rüya gibi uhrevi etkileşimleri arttıracağa benziyor. Bugünün esas teması ise sözünden çıkılmaz görünen yöneticilerin insaflı, merhametli, anlayışlı görünen hal ve davranışları olacaktır.

Memlekette seçim sonrası filizlenen yeni ortam ile beraber bazı eski mevzuların, mevzuatların, konuların, anlaşmaların meclisin gündemine gelmesi söz konusu olabilir. Bununla beraber eski bir politikacının vefat ya da kaza haberini de öğrenebiliriz. Malta’da ise dünün parçalı bulutlu gergin atmosferi algıyı başka yöne çevirmeye imkan tanıyacak, ego kapışması yaşatabilecek ortamlar vaat etmekte.

Bugünün biraz kavgacı bir enerjisi de var. Dua kısmına varamayan Koç burçları unvanlarıyla, Boğa burçları inançlarıyla, İkizler burçları ona kazık atan arkadaşlarıyla, Yengeç burçları eşlerinin kariyeriyle, Aslan burçları bahar ile başlayan alerjileriyle, Başak burçları tatminsiz cinsel hayatlarıyla, Terazi burçları evdeki sorumluluklarıyla, Akrep burçları kardeşlerinin yalanlarıyla, Yay burçları talepleri bitmek bilmeyen sevgililerinin kaprisleriyle, Oğlak burçları fiziksel sağlıklarının genetik yatkınlık ile şekillenen yerleriyle, Kova burçları paylaştıklarına değen nazarla, Balık burçları ise hayallerinin masraflı oluşuyla kavga edebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz