18.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 12, 2024
spot_img
spot_img

3 Mart 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

3 Mart Pazar gününden merhabalar! Atara atar gidere gider, yapanların kendi kendilerine zarar verme ihtimalinin yüksek olduğu gündeyiz. Savunmada kalan kazanır.

Memlekette sağlık, hizmet, hayvancılık sektörü ile alakalı sitemkar söylevler duyabiliriz. Ayrıca bugün ve yarın için ülkemizden beklenmedik haberler alma olasılığımız da hayli yüksek. Malta’da ise sportif faaliyetlere yönelik PR çalışmaları kendini gösterecektir.

Koç burçları bugün heyecanlarını bastıramadıkları, gezmeli tozmalı bir gün geçiriyorlar. Boğa burçları bugün turnayı gözünden vurabilir, hadi gene iyisiniz. İkizler burçları partnerlerinden sizi kavgaya sürükleyebilecek her türlü kışkırtmaya karşı temkinli olmalılar. Yengeç burçları markette çarşıda kavga çıkarmaya pek müsaitler, esnaflar dikkatli olsun. Aslan burçları felekten bir gün çalacaklar, hatta iş arkadaşlarını da davet edebilirler. Başak burçları belirsizlikler içinde evhamlarına evham katarken kendini eve kapatıp temizliğin dozunu kaçırabilir. Terazi burçları çenelerinin hayli düştüğü bir Pazar günü yaşarken atar yapmamaya dikkat etsinler. Akrep burçları ego tatmin etmek için har vurup harman savurdukları bir gün yaşıyorlar. Yay burçları gün boyunca ne kadar şahane olduklarını başkalarına kanıtlamak için kavgacı hissedebilirler. Oğlak burçları dünkü habersiz planlar yüzünden yorgun düşüp kafayı toplamak için kendisini eve kapatabilir, arayıp sorana asabiyet yapabilir. Kova burçları okuyup öğrendikleri sayesinde gezip görmek isteyeceği yerler listesini güncelleyeceği bir gün deneyimlerken, Balık burçları ise hayatındaki belirsizlikler yüzünden sinirlenip önüne gelenle kavga edebilir. Valla ben de şaşkınım kavga eden Balık göreceğim için.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz