20.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

29 Ocak 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

29 Ocak Pazartesi gününden merhabalar! Bu ne azim, bu ne heyecan, bu nasıl hedef odaklı bir gün böyle. Beklenmedik gayret, Seyit Onbaşı misali bir kuvvet ile büyük sıçramalar yapabiliriz. Bence sendrom katsayısı düşük bir Pazartesi.

Memlekette dış mihraklara karşı yıkılmadık ayaktayız büyüklenmesi gözlenebilir, milli bazı meseleler ile göğsümüz kabarabilirken Malta’da başta medeni hukuk, çocuk hakları ve LGBT hakları olmak üzere mevzuatlarda köklü değişim haberleri duyabiliriz.

Koç burçları haftanın tüm işlerini ilk günden bitirebilecek azme sahipken Boğa burçları bugün yapacağı sunum ya da konuşmalar ile toplulukların aklını alabilir. İkizler burçları ofis manzarasında ani bir değişiklik yapma ihtiyacı hissederken, Yengeç burçları yaz tatili için hiç aklında olmayan destinasyonlara bilet alabilir. Aslan burçları yatırım odaklı düşünmeye devam ederek maddi fırsatlar kovalıyor, Başak burçları ise beklenmedik ticari ataklar ile pazar payını genişletme derdinde. Terazi burçları ilahi bir elden gelen beklenmedik fırsatları kucaklarken, Akrep burçları kalbinin heyecanla çarpmasına sebep olacak güzel deneyimlerin arifesindeler. Yay burçları değişken hava koşulları yüzünden tatsız hissedebilir, ancak Oğlak burçları hiç ummadığı bir yerden bir kazanç haberi alabilir. Kova burçları ay sonuna doğru kredi kartı ile muhabbetini fazla geliştirdiğine hayıflanabilir, Balık burçları ise kardeşlerinden beklenmedik bir izdivaç haberi alıp tüm planlarını değiştirmek zorunda kalabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz