18.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 15, 2024
spot_img
spot_img

29 Nisan 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

29 Nisan Pazartesi gününden merhabalar! Ah! Bak, sendromsuz pazartesi bu olsa gerek. Bugün gayretkarız, azimliyiz, iş bitiriciyiz. Yalnız lafın, sözün nereye gideceğini bilemeyebilir, gaf üstüne gaf patlatabiliriz. E normal, kırk yılın başı bir iş bitirdik, şımardık tabii. Bunlara dikkat edersek verimli bir gün geçireceğimiz aşikar.

Memlekette bilhassa uluslararası politik meseleler konusunda temkinli adımlar atmamızı gerektirecek gündemler söz konusu olabilir. Malta’da ise her şeyin kuralına ve kitabuna göre uyulduğu, özellikle evrak/belge konularında kimseye imtiyaz sağlanmadığı bir hava hakim.

Koç burçları bugünü ayın elemanı olmayı hak edecek bir performansla kapatabilirken Boğa burçları uzun zamandır beklediği yurtdışı iş fırsatının ilanını görebilir. İkizler burçları omurilik sağlığı için yazın da gazıyla bir takım sporlara yazılmaya başlamış, Yengeç burçları ise günü otoriterlerden izin almak konusunda zorlanabilir, ilk aşamada eşlerini aşmak durumunda kalabilirler. Aslan burçları günü çalışma ortamında millete patronuk taslayarak geçirirken Başak burçları çocuk yetiştirme geleneği konusunda eşleri ile çatışabilecekleri bir gün geçirebilirler. Terazi burçları kredi vasıtasıyla evlerini değiştirme planı yapabilirlerken Akrep burçları yeğenlerinin sorumluluğunu almak zorunda kalabilecekleri zorlu bir haftaya başladılar ama onlar zorluk sevdikleri için koymaz. Yay burçları günü ay sonuna kalan son günleri idare etmek için bütçe planı yaparak geçirirken Oğlak burçları günü fiziksel sağlıklarına önem gösterme ihtiyacının yaklaşan yaz mevsimiyle coşacağını fark edecek. Kova burçları homeoffice çalışmaya hevesli oldukları bir Pazartesi günü yaşarlarken evden çıktıkları için kendilerini tatsız hissedebilirler, Balık burçları ise hayal kurayım derken kendinisi proje yazarken bulabilecek kadar işleri büyütebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz