23.9 C
Malta
Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img
spot_img

29 Mayıs 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

29 Mayıs Çarşamba gününden merhabalar! Fanatik tartışmalara gitmeye gönüllü olsak da sabit fikirliliğimizden ödün vermediğimiz enerjiler ile bir aradayız. Bir de bugün ve yarın biraz kazaya açık bir ortam var. Bastığınız yere dikkat etmek, trafikte temkinli olmak iyi olabilir. Başınız ağrımasın sonra.

Memlekette turist sezonunun açılışına yönelik hazırlıklara hız verildiği gibi özellikle savaş mağdurlarına yardım konusunda yapılan çalışmaların destek göreceğini de söylemek mümkün. Malta ise kendini yeterince ifade edemeyen, gösteremeyen kompleksli halinin bunalımını bugünlerde daha çok yaşayabilir.

Koç burçları günü çılgın, zihni sinir projelerini nasıl uygulamaya koyacağını bilemeyerek, yalnızca hayaller kurarak geçirirse yazık etmiş olur. Boğa burçlarını kariyer anlamında yapıcı değişiklikler bekliyor diyebiliriz. Yakın vakitte bir eğitim, sunum ya da iş seyahati gündemi olabilir. İkizler burçlarının bildiği havalar çalmaya başladı, şu sıralar her işi rast gidiyor gibi hissediyorlar. Yengeç burçlarının Allah seviyor dönemi başladı ve yaklaşık 1 yıl bu etki devam edecek. Bugünlerde beklenmedik krizlerden paçayı nasıl kurtardıklarına şahit olabilirler. Aslan burçları talepkâr insanlar ile bir araya gelse bile ortam keyifli olduğundan ses çıkarmayacaktır. Başak burçları bugün mülakat mülakat gezmekten varis konusunda hassasiyet yaşıyor olabilirlerken Terazi burçları hala uçuyor keyiften, harikulade günler içindeler farkında değiller. Akrep burçları ev değiştirmek için kredi çekmeye niyetleneceğe benziyorken Yay burçları yeğenlerine bakma göreviyle bir araya gelebilirler şu sıralar. Oğlak burçları bir evcil hayvan yatırımı yapmak için kolları sıvamış Kova burçları ise durduk yere neden bu kadar güzel/yakışıklı görünmeye başladığına hala anlam verememiş anlaşılan. Balık burçları ise konar göçer hayata hazır olsun zira uzunca bir süre oturduğu yeri bilemeyecek.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz