15.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 27, 2024
spot_img
spot_img

28 Mart 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

28 Mart Perşembe gününden merhabalar! Gönlünden geçen için bağış yapmak üstüne harikulade bir gün. Neyim var da bağışlayayım, benim kendimi geçindirecek halim yok diyenleriniz olabilir ama gönülden paylaşanın bereketi eksik olmaz.

Memlekette sanat ve spor camiasından gelirinin şehit yakınlarına ya da savaş mağdurlarına gönderilmek üzere bir bağış kampanyası yapılabilir. Malta’da ise yöneticileri yolsuzluk suçlamalarına itebilecek, yanlış kararlar almaya itebilecek yoğun etkiler başladı. Özellikle çocuklara yönelik hobi ve spor tesisleri hakkında yeniden değerlendirmeyi gerektirebilecek konular söz konusu olabilir.

Koç burçları birisinin borcunu, faturasını ödeyerek sevap işlemeyi tercih edebilirken Boğa burçları partnerlerinin sorumluluklarına destek olarak hayır işleyebilirler. İkizler burçları hizmet sektöründe çalışan birisine nezaketle teşekkür edebilir, Yengeç burçları ise çocuklarına vakit ayırarak belki de onları bir ömür boyu “ihmal edilme” travmasından bertaraf edebilirler. Aslan burçları bugün atalarının ruhuna dua okuyabilir, Başak burçları ise görüşmediği yakın akrabalarını arayarak seslerini duymayı deneyebilir. Terazi burçları bir çocuğu sevindirmeyi, Akrep burçları gönüllü faaliyetlere katılmayı, Yay burçları ise huzur evlerine yardım etmeyi düşünebilir. Oğlak burçları arkadaşlarının kalbini kırmaktan imtina etmeyi, Kova burçları ise güç hırsını terbiye etmeyi seçebilir. Balık burçları da günü tasavvufi ve felsefi kitaplar okuyarak değerlendirebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz