20.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

27 Şubat 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

27 Şubat Salı gününden merhabalar! İçimiz uyum, denge, sakinlik istiyor da aklımızdan “Ay benim bu uğraştıklarımı kimler görecek, ay benim bu fedakarlıklarım neden bilinmiyor” altyazıları geçiyor. Bu nedenle uyum, ahenk, harmoni yaratacağız derken klasik müzik orkestraları ile dolu sahneye çıkıp elektro gitarı yere vura vura parçalayabilecek bir kafadayız bugün.

Memlekette “gel bir arayı bulalım, münazara edelim, istişare edelim, çay var içen mi?” tadında bir yaklaşım söz konusu, hamle sırasını bekleyenin sakinliği ile hareket ediyoruz. Malta’da ise dedikoducu ve nifakçı bir havayı atlatabilenler için sakin bir gün öngörülüyor.

Koç burçları ilişkilerinde köklü değişiklikler yapacak gibi görünüyorlar. Boğa burçları bugün bel, böbrek, kulak sıkıntılarına açık bir gündeler, kendilerini yormasınlar. İkizler burçları hafta sonunu bekleyemeden kendini flörtöz hissetmeye başlamış bile. Yengeç burçları ev değişikliğine yönelik araştırmalar içerisine giriyorlar. Aslan burçları bugün kiminle konuşursa konuşsun kendisinin de anlamlandıramadığı bir hoşsohbet halinde. Başak burçları çalışma hayatlarından gelen kazançların bereketine kendi de şaşırabilir. Terazi burçları bugün günü kendilerine ayırıp saç, baş, kaş, göz yaptırabilirler. Akrep burçları rüyalarının gerçekleştiğine şahit olabilirler. Yay burçları aklına gelenin başına geldiğini birinci elden deneyimleyecek, ona göre kelimeler seçsin. Oğlak burçları terfi aracılığıyla kazanç yakalayabilenler arasında. Kova burçları çıkacağı uzun yolculuklarda kendisini bulacağa benziyor. Balık burçları bir takım borçlar yüzünden keyifsizleşebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz