14.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 8, 2024
spot_img
spot_img

27 Nisan 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

27 Nisan Cumartesi gününden merhabalar! Ertelenmiş sorumlulukların gün yüzüne çıkmaya başladığı şu günün hafta sonuna gelmesi dinlenilemeyeceğinin bir göstergesi. Günün iç sıkıntısını atmak için sulak yerlerde gezebilir ya da Cem Özkök misali foşur foşur evi yıkayabilirsiniz. Güzel yanı, zaman artık ağır akmıyor. Bu yüzden hayatınızda kalıcı olsun dediğiniz konular için adım atabilirsiniz artık.

Memlekette özellikle sağlık ve ilaç sanayinde yüzümüzü güldürecek başarılı buluşlar, icatlar, keşifler hakkında haber duyabiliriz bugün. Malta’da ise çılgın gece hayatını canlandıracak aktiviteler başladı.

Koç burçları günün en enginlere sığmaz taşan burcu. Bilgiye duyduğu açlığı müze, saray, cami, kilise gezerek tatmin edebilir. Boğa burçları yaratıcı yanlarını teşvik ederek zihinlerini hayli beklemediği yerlere taşıyacak bir konuya ilgi göstermeye başlayabilirler. İkizler burçları kışkırtmalara açık, kavgacı bir yapı içinde hissediyor. Özellikle yarın daha önemli olacak bu anlamda. Yengeç burçları günü alerjik reaksiyonlarla cebelleşerek geçirebilirler, karaciğer sağlıkları için beslenme düzenlerini elden geçirmeleri iyi olur. Aslan burçları aslında keyifli bir hafta sonu geçirecek ama tatsız şekilde sonlanabilir, bu yüzden abartılı davranışlardan uzak durmalılar. Başak burçları da bu hafta sonunda top ağzında gezen burçlardan. İcat çıkarmadan, sakin sakin yaşasınlar hafta sonunu. Terazi burçları kardeşleriyle fastfood’a düşe düşe eşlerinden/sevgililerinden zılgıt yemek üzereler. Akrep burçları için günün masraf kapısı çocuklarının sağlık giderleri olacağı için hem madden hem manen keyifsiz görünüyorlar. Yay burçları bugün pek bir kaprisli, pek yanaşmayın yanlarına (bunu diğer Zodyak sakinlerine söylüyorum). Oğlak burçları özellikle akşam eğlencelerinden sonra trafikte hayli dikkatli olması gerektiği bir hafta sonuna girerken Kova burçları arkadaşlarından otlana otlana geçirdiği dönemler için evden çıkamaz olmuşlar. Balık burçları ise yine nereden hortladığı belli olmayan sağlık sıkıntıları ile cebelleşebilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz