23.9 C
Malta
Salı, Mayıs 14, 2024
spot_img
spot_img

27 Mart 2024, Günlük Burç Yorumları

27 Mart Çarşamba gününden merhabalar! Bugün ağzı çok iyi laf yapanların dolduruşuna, kandırışına, dolandırışına gelebilirsiniz bak, söylemedi demeyin. Bir de bayram değil seyran değil kendinizi kırtasiye alışverişine düşmüş de bulabilirsiniz.

Memlekette halkın şansla, duayla, hayli kısmetli enerjilerle korunup musibetleri ucuz atlattıklarını duyup şükredebiliriz. Malta’da ise halkın kendini biraz daha iyimser hissettiği, kural ve kaidelere saygı gösterdikleri bir hava hakim. Bununla birlikte maddi hasarla sonuçlanabilecek deniz kazaları haberi alabiliriz.

Koç burçları bugün özellikle arabulucu, avukat, iş ortağı gibi kişilere karşı temkinli olsunlar. Boğa burçları ise iş yerinde iyi niyetlerinin kötüye kullanılmasını gözlemleyebilirler. İkizler burçları çocuklarının timsah göz yaşlarına aldanmasınlar, üzüldükleri falan yok. Yengeç burçları burun kıvırdıkları yemeğe dışarıda muhtaç kalabilirler. Aslan burçları kardeşlerinin yapması gereken ev işlerini boş bulunup kabullenebilirler, Başak burçları ise cüzdanlarına sahip çıksınlar, eşleri araklayabilir. Terazi burçları ne kadar güzel/yakışıklı oldukları konusunda kendilerini kandırmaya devam ederlerken Akrep burçları rüyalarında gördükleri konunun gerçekliğine inanabilirler. Yay burçları “kul kurar kader gülermiş” cenahından takılıyorken Oğlak burçları taşıyor gibi göründüğü unvanının dilli düdük halleri yüzünden örtbas edildiğini kimsenin anlamadığını ümit etmeye devam etsin. Kova burçları memlekete dönmek istiyorum ama param yok diye konuşan ablalara para yedirmeye müsait görünüyor, Balık burçları ise kredi kartının kullanım ücreti konusunda bankası tarafından kazıklanıyor olabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz