19.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

26 Ocak 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

26 Ocak Cuma gününden merhabalar! Dünkü dolunayı unutmuşçasına hafta sonu geldi diye eğlenelim, coşalım, abi biraz göbek atalım ya diyebilirsiniz. Ancak akşama doğru gökyüzünün beklenmedik arızalar çıkarma müdürü gelip kapınızı çalabilir. Bilhassa gecenin ilerleyen saatlerinde durağan pozisyona geçen Uranüs ile Ay’ın sert açısı hem dolunaydan birikmiş konuları aniden karşımıza çıkarabilir hem de teknolojik, elektrik, yazılım, havacılık gibi sektörler için tehlike arz edebilir. Bilhassa son zamanlarda etrafınızda cam bardak, tuzluk, tabak vs kırıldıysa temkinli olmanızı tavsiye ederim. En iyisi günü sakin geçirmek.

Günlük etki memlekette faiz kararının peşinden gelecek bir zorlanma enerjisine ve kadınlara ilişkin tatsız haberlere işaret ederken sportif anlamda yüzümüz gülebilir. Malta’da ise altın piyasasına yönelik gelişmeler, hırsızlık ve iftira gibi konuları gündeme gelebilir.

Koç burçları eğlence ve flörtler açısından keyifli bir günün arifesinde olsalar da hesabı görünce tatları kaçabilir. Boğa burçları evde beklenmedik bir tamir tadilat işi çıktığı için Cuma geceleri tatsız geçebilir. İkizler burçları sürekli değişen planlar yüzünden nereye gideceğini şaşırmış olsa da zodyaktaki diğer burçlar arasında eğlenme potansiyeline sahip nadir arkadaşlardan bir tanesi. Yengeç burçları arkadaşları ile arasında kıvılcımlanacak beklenmedik kıskançlık problemleri yüzünden özgüven problemleri yaşamaya açık bir gün geçirirken Aslan burçları kariyer hedeflerini tutturma konusundaki baskı yüzünden kendini halsiz, otoritesi sarsılmış hissedebilir. Başak burçları evham konusunda yeni bir külliyat yazacak kadar veri toplamış, bunları kitaplaştırmayı düşünüyorken Terazi burçları kul kurar kader gülermiş etkisi alıyorlar. Üzülmeyin, günün sonunda göremediklerinizin aslında sizin için hayırlı olduğunu anlayacaksınız. Akrep burçları taht kavgası çekişmeleri içinde haftayı kapatırken, Yay burçları sırf indirimde buldu diye aynı anda 15 farklı yere bilet almadıkları sürece hafta sonuna keyifli giriş yapan bir diğer nadir burç olmanın mutluluğu içinde. Oğlak burçları gönül ilişkilerinde samimiyeti arttırmaya yönelik adımlar atmaya hazırlanırken, Kova burçları partnerlerinin kaprislerini çekmemek adına kendini eve kapatabilir. Balık burçları ise haftayı çok konuşmak ve yol yapmak yüzünden yorgun ve ağırlaşmış bir edayla kapattığı için pek bir yere kımıldamak istemeyebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz