21.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 5, 2024
spot_img
spot_img

26 Nisan 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

26 Nisan Cuma gününden merhabalar! Yine anamızın duası ve verilmiş sadakaların kombinasyonu ile Allah’a emanet geçirdiğimiz bir gündeyiz. Kafalar düne kıyasla daha da ağır, sırf heyecan olsun diye gıybete düşebilir, entrika kovalayabilir, icat çıkarabiliriz.

Memlekette hizmet sektörünü hareketlendirecek çalışmaların yanı sıra eczaneler olağan dışı taleple karşılaşabilir. Malta’da ise ticari anlamda stratejik hamleler yapılmasının olası göründüğü bir gökyüzü söz konusu.

Koç burçları üstlerindeki ölü toprağının birden bire kalktığını hissederlerse şaşırmasınlar, Boğa burçları ise kendilerini yabancı borsalar konusuna durduk yere merak salabilir. İkizler burçları hafta sonu kendi planlarını mı yoksa eşlerinin planlarını mı uygulayacakları konusunda gelgit yaşarlarken Yengeç burçları günü alerjik reaksiyonlara yatkın bir bünye ile geçirebilir, hafta sonu geldi diye alkole düşmesinler. Aslan burçları hafta sonunu eğlenceli geçirmeye aday burçlar arasında görünüyor. Başak burçları hafta sonunu eşlerinin ailesiyle geçirecekken Terazi burçları yeni yerler keşfetmeye heveslendileri bir günde kendilerini hırpalamaya yatkın burçlar arasında görünürlerken Akrep burçları çocuklarını eğlendirmek için müze ve ören yeri gezileri için bütçe ayırmaya hazır olsun. Oğlak burçları zamanın hızlanmasını kadıramamış gibi göründüklerinden hafta sonunu evde tek başlarına kitap keyfiyle değerlendirmek istiyorlar. Kova burçları hiç ummadıkları yepyeni kültürlerden arkadaşlar edinebilir ve kendini geliştirecek yeni bilgiler öğrenebilirken Balık burçları ise hafta sonunu açılmaya başlamış düğün sezonları ve öncü aktiviteleriyle geçireceğe benziyor.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz