19.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 4, 2024
spot_img
spot_img

25 Nisan 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

25 Nisan Perşembe gününden merhabalar! Beklenmedik şekilde hayatımıza giren kararların tüm acemiliklerine rağmen hayatlarımızdan uzunca bir süre gitmeyeceğini deneyimleyeceğimiz gündeyiz. Merkür retronun sonuna geldiğimiz için zaman akıp gitmiyormuş gibi hisseden hallerimiz bir son bulmak üzere. Sonrasında yetişemiyorum diye ağlamayın bak.

Bir de bugünden itibaren 1 Mayıs’a kadar kandırılma, dolandırılma, uyuşturucu ve tarihi geçmiş ilaç yüzünden zehirlenme, yangın gibi tatsız olaylar öne çıkabilir, rüyalarımız Rio Karnavalı’na dönebilir.

Memleketin tüm gündemi para. Para, faiz, enflasyon ve savunma sanayine aktarılan yeni bütçe ihtimalleri. Malta’da ise eğlence programlarına yeni bir hız gelebilir.

Koç burçları günü hiç ummadığı bir ihtiyaç kredisi çekmeye niyet ederek geçirebilir, Boğa burçları ise eşlerinde beklenmedik bir değişiklik gözlemleyebilirler. İkizler burçları günün çektikleri mide, bağırsak rahatsızlıkları yüzünden nasıl geçtiğini pek anlamayabilirler, öte yandan Yengeç burçları valla turnayı gözünden burabileceği bir gün içinde görünüyor. Aslan burçları hayli gergin bir aile ortamı deneyimleyebilirken Başak burçları kardeşlerinin bir yer değişikliği yaşayabileceğini öğrenebilir, aynı zamanda kendilerine trafikte temkinli olmalarını tavsiye ederim. Terazi burçları kendilerini ne kadar cimri hissetseler de o el o ecebe gidecek ne yazık ki, kaçarları yok. Akrep burçları ise eşlerinin gerginliğine beklenmedik bir karşılık verme dürtülerine hakim olmalılar. Yay burçları genel bir check-up yaptırma ihtiyacı hissedebilecekleri bir gün geçirirlerken Oğlak burçları arkadaş ortamını ve sosyal çevresini tamamen değiştirecek yepyeni bir hobi edinebilirler. Kova burçları onları bildiğimiz unvanlarını ailelerinden gelecek destekle değiştirebilirler, Balık burçları ise ağızlarından çıkana kulak kesilsinler, zira gerçek olabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz