14.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 3, 2024
spot_img
spot_img

24 Mart 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

24 Mart Pazar gününden merhabalar! Dalgınlıklarla dolu bir güne uyandık. “Ay kız olabilir mi öyle bir şey lütfen olsun çünkü,” diyeceğimiz bir gün geçiriyoruz. Güzel sürprizler yaşayabiliriz.

Memlekette hafta sonu da olsa yeni bir imza, sözleşme, anlaşma, iş birliği çalışması için kollar sıvanabilir. Zaten Tutulma haritasında da bu durum hayli etkili görünüyor. Ülkemizin uluslararası platformlarda öne çıkacağını görebiliriz. Malta’da ise siyasilerin yaklaşan etkinliklere katıldığını, halk ile beraber keyifli vakit geçirdiklerini, hastane/bakım evi ziyareti yaptıklarını duyabiliriz.

Koç burçları gündelik işlerini kazanca dönüştürebilecek alışılagelmedik bir ilham alabilir, Boğa burçları ise kendilerini inanılmaz üretken bulabilir, alemciliğin kitabını yazabilirler. İkizler burçları evden çıkmadan da hiç beklemediği kadar keyifli bir gün geçireceğine şaşırırken Yengeç burçları konu komşu sayesinde öğrendiği yeni fikirleri uygulamaya koymak için can atar gibi görünüyor. Aslan burçları bugün iş günü olsaydı kesin bonusu cebe koyardı, artık bir sonraki aya. Başak burçları ise sosyal medyada gördüğü bir post ile tüm tarzını değiştirmeye yatkın görünüyorlar. Terazi burçları garip rüyalar görebilir, maddi kaygılar yüzünden dışarı çıkmayı tercih etmezken online alışverişin dozunu kaçırabilirler. Akrep burçları beklenmedik bir teklif karşısında tüm hayat planını gözden geçirmek durumunda kalabilirken Yay burçları gördüğü ilan üstünde başvuruda bulunup iş değişikliğini değerlendirebilir. Oğlak burçları günün en keyifli burçları, günü yurtdışı seyahatleri planlamak ya da sosyal aktivitelerde boy göstermek için değerlendirecek. Kova burçları evdeki beklenmedik arızalara hayli yaratıcı çözümler sunarak kendini şaşırtabilirken Balık burçları ise kardeşlerinin sevgili yaptığı haberiyle şaşkına dönebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz