17.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 10, 2024
spot_img
spot_img

23 Şubat 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

23 Şubat Cuma gününden merhabalar! Ödemler artmış, yaklaşan dolunay yüzünden kendinizi kabınıza sığamıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu sıkışma hali dilimize emir cümleleri kurmak, kendinizi büyük görmek, ona buna caka satmak şeklinde gösterebilir. Ukalalıklarımız yüzünden milletle papaz olabiliriz. Zihin kapasitemiz bugün hayli yüksek, Tesla görse ağlar.

Memlekette “Biz ne yaşıyoruz ya böyle?” diye sorgulanan hakikaten fıkra gibi olaylar görebiliriz. Kadınlara yönelik tatsız gündemler gelebileceği gibi enflasyonun hiç iyileşmeyecekmiş gibi göründüğü vesveselere açık bir gündeyiz. Malta’nın da Türkiye’den pek bir farkı yok ancak alkol zehirlenmesi, uyuşturucu, dolandırma gibi konulara hafta sonuna girmenin de verdiği gazla daha açık bir hava hakim olacak.

Koç burçları hafta sonu eğlencesine gittiği yerlerde tanıştığı kişiye cüzdanı bırakabilirken Boğa burçları evde çıkan arıza yüzünden o eğlenceye bile gidemeyebilir. İkizler burçları ağzından çıkan her sözü iki kere tartsın yoksa gideceği yerleri kestirmek pek kolay olmayacak. Yengeç burçları ise planlarda yapılan ani değişikliklerden ötürü kazanç kaybı yaşayabilir. Aslan burçları patronla kavga etmeye müsait bir ruh hali içinde, sosyal haklarının yetersizliğinden dem vuruyor. Başak burçları ise başına gelen olumsuz olayları ruhani anlamda çözümlemenin mümkün olduğu ile olmadığı arasında gel git yaşıyor. Terazi burçları dost kazığının Allahını yiyebilir, kimseyle planlarını paylaşmasın. Akrep burçları ise çile çeken Zodyak sakinlerini görüp “Sizinki de dert mi?” böbürlenmesine düşebilir. Yay burçları olup bitenden bihaber şekilde takılmaya devam ederken Kova burçları ev sahibi yüzünden aniden taşınma kararı alabilir. Balık burçları ise gündelik işlerin bitmek bilmeyişi yüzünden henüz hafta sonunun geldiğini fark edemedi ne yazık ki.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

 

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz