19.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

23 Ocak 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

23 Ocak Salı gününden merhabalar! Altın kafese konulsa da ille de vatanım diyen bülbüller gibi uyandığımız bu sabah yaptığımız işlerde istikrar yakalayabilme potansiyelimizin hayli yüksek olduğu, bu minvalde fırsatlar keşfedebileceğimiz bir enerji içerisindeyiz. Yalnız bu istikrar uğuruna otorite ile takışma, ben bilirim hali, yüksek özgüven deneyimlememiz de olasıdır.

Günlük etki memlekette dikkatimizi otoritelerden gelecek açıklama, duyuru, bilgilendirme gibi olaylara yöneltirken Malta’da kolluk kuvvetleri, maliye ya da bir şeyin muhafazasına yönelik milli konular gündem olabilir.

Koç burçları kendisini evine ailesine yuvasına adama arzusu hissederken Boğa burçları ise iletişim kabiliyeti ile gönülleri fethedip bazı anlaşmaların, sözleşmelerin sağlama alınması konusunda girişimci davranabilir. İkizler burçları maddi kazançlarını sağlama alma dürtüsü içerisinde hissederken Yengeç burçları fiziksel sağlıklarını gözden geçirmek isteyecekleri bir etki altındalar. Aslan burçları sahne arkasının nabzını yoklayarak popülaritesinden kaybetmediğinden emin olmanın derdindeyken Başak burçları ise arkadaşlarının ilişkilerinin acar avukatı kesilebilir. Terazi burçları kariyerlerinde bazı defterlerin kapanıp yenilerinin açılmasının arifesindeler. Akrep burçları yaz tatillerini planlamak için güzel bir gün yaşıyorlar, kaçırmasınlar. Yay burçları ruhani dönüşüm anlamında kendilerini sorguladıkları deneyimler yaşarken, Oğlak burçları ise eşleri ya da iş ortakları ile çıkar çatışması deneyimleyebilirler. Kova burçları midelerinin hassas olduğu bir gün yaşadıkları için kendilerine dikkat etmeliyken Balık burçları gönül ilişkileri açısından şanslı bir gündeler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI, yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz