14.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 4, 2024
spot_img
spot_img

23 Nisan 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

23 Nisan Salı gününden merhabalar! Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun! Astrolojik anlamda bu yıl biraz fazla kararsız kalacağımız bir bayram geçirdiğimiz için çocukların kimin koltuğuna oturacağı konusunda net olamamalarını bekleyebiliriz 😊

Memlekette özellikle 100. yıla denk gelen ilk 23 Nisan olması sebebiyle kutlamalara ekstra bir özen gösterileceği aşikar görünüyor. Özellikle sportif ve sanatsal camiadan katılımları sosyal medyadan takip edebiliriz. Malta’da ise yabancı yatırımcıyı çekmek adına biraz harcama yaptıracak yapı planları için kollar sıvanabilir.

Koç burçları günü eşlerinin koltuğuna oturmayı tercih ederek geçirirken, Boğa burçları iş arkadaşının yerine oturmaya niyetlenecek gibi görünüyor. İkizler burçları kendi koltuğunu çocuğuna verirken, kendileri de çocuklarının koltuğuna göz dikebilir. Yengeç burçları ise koltuğa oturmak için anne/baba evine dönebilir. Akrep burçları kimin koltuğuna oturduğunu söylemeyerek herkesi sinir ederken Yay burçları arkadaşlarıyla sandalye kapmaca oynamayı tercih edebileceğe benziyor. Oğlak burçları elbette ki patronlarının koltuğuna oturmaya gönüllü olacak, Kova burçları ise anarşistlik edip kendi koltuğunu kimseye yar etmeyebilir. Balık burçları ise kendisine kredi vermeyen banka memurunun koltuğuna göz dikebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz