20.9 C
Malta
Pazar, Haziran 16, 2024
spot_img
spot_img

23 Mayıs 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

23 Mayıs Perşembe gününden merhabalar! Güne gergin başlayıp dolunay ile noktalayacağız. Özetle hayli enteresan olacak, şimdiden kendinizi hazırlayın. Artık nefes mi çalışırsınız, yeşil çay banyosu mu yaparsınız, size kalmış.

Göze kestirdiğimiz hedefleri ele geçirmek için gereken azme odaklandığımız bu dolunay etkisi ile memnun olmadığınız düzeni yıkabilme kudreti ile kuşanacağız. Şu sıralar leylak ve tonlarına kendinizi çekiliyor gibi buluyorsanız, bu renkler gözünüze hoş gelmeye başladıysa bilin ki dolunayın en popüleri siz olacaksınız.

Dolunayın Brezilya, Avustralya, Güney Afrika’yı etkilemesi beklenmekte olup bu bölgeler öncelikli olmak üzere genel anlamda bir akrep sokması, böcek/çekirge ısırmaları ve bunlardan gelebilecek zararlar söz konusu olacaktır. Özellikle de tarım ürünlerinin hasar görmesi, göz göre göre ekinlerin yanması ve buna bağlı olarak dökülen göz yaşlarını ne yazık ki seyredebiliriz.

Dolunaya doğru iştahımızda abartılı bir yükselme gözlemleyebiliriz. Özellikle diyabeti ya da diyabete yatkınlığı olanların temkinli olmaları tavsiye edilmektedir. Hatta şekere bağlı olarak göz kusurlarında artış söz konusu olabilir. Bununla beraber pastacılık sektörünü de öne çıkaracak etkiler söz konusu olacaktır. Burada bu düşkünlüğümüzün bastırılmış bir materyalist kaygı olabileceğini göz ardı etmemek gerekir, duygusal yiyici olabiliriz yani.

Memlekette bu dolunay hizmet sektörüne ışık tutacak, şimdiye dek göremediğimiz özellikle halk sağlığını hiçe atan uygulamalar görünür hale gelecek diyebiliriz. Eğitim, hayvan sağlığı, tatlı komşu Ayşe Teyze ve emekli Salih Öğretmen’i ilgilendirecek meseleler, mültecilerin çalışma hayatındaki yeri gün yüzüne çıkabilir. Bununla beraber yurtdışında uygulanmaya başlanmış bir projenin ülkemizdeki yansımalarını da gözlemlememiz mümkün görünüyor. Lakin bu tarz plan ve projelerde bütçe planlamasının üstünkörü yapılmış olması ihtimaliyle masraflar konusunda canımız sıkılabilir, ucu da hizmet sektörünün fiyatları yukarı çekmesine değebilir.

Malta’da ise mücadeleci bir hava söz konusu. Özellikle ısınmaya başlamış havalar vesilesiyle sportif faaliyetlerde artış gözlemlenebilir, özellikle çocukların hareket kabiliyetlerini geliştirmek için bu yönde yatırım ya da proje haberleri duyulabilir.

Koç burçları için bu dolunayın şimdiye dek gitmeye cesaret edemedikleri macera dolu seyahatler getirecek. Bu nedenle kendilerine bütçelerini sıkı tutmalarını tavsiye ederim. Boğa burçları özellikle apandisit, karaciğer rahatsızlığı, sinek böcek soktu diye hortlayan bir alerjik rahatsızlık sebebiyle sağlığına özen göstermesi gerekebilecek bir dolunay etkisi yaşayacakken İkizler burçları özellikle eşleri, iş ortakları ya da hiç sevmediği o sinsi tarafından sınanmaya hazır olsunlar. Kuyusunu kazanlar biraz görünür olmaya başlayabilir. Yengeç burçları gündelik hayat koşturmacasının gündelik hayat maratonuna dönüşmek üzere olduğunu bilerek hareket etmeliler. Bu nedenle planlarını esnek tutmalı, değişken koşullara adaptasyon sağlayabilecek donanımlar ile kuşansınlar. Aslan burçları gururunu, kibirini, çok bilmişliğini öne çıkaracak bir dolunay etkisine girerken karşısına çıkan insanlar yüzünden egosunun ezildiğine şahit olabilir. Hatta kariyer anlamında bir eziklik dahi hissedebilir ki takılmasın aydan kaynaklanıyor bunlar hep. Başak burçları gündelik hayatının değişimi sebebiyle ev/iş dengesinin şaşmasına aday olan burçlardan bir tanesi olarak dolunay ile beraber stres altında hissedebilir. Kaos’a alışkın olduğun için yine de altından kalkabileceğine inanıyorum canım Başak. Terazi burçları bu dolunayın patavatsızlık ödülünü alabilir, kutlamak için daha önce gezip gördüğü yerileri yeniden seyahat etmeye niyetlenebilir. Akrep burçları kendi olağan kaotik hayatından idmanlı olduğu için zodyağın geri kalan sakinlerinin bu kadar delirmesini muhtemelen umursamaz ve bundan nasıl bir maddi çıkar elde edebileceğine bakar gibi görünürken Yay burçları kendi dilinin ve fikrinin esiri olabilmeye, farkında olmadan bencil yaklaşımlar benimseyerek ilişkilerine zarar verebilmeye hayli yatkın olacağı bir dolunay geçirecek. Oğlak burçları rüyalarının aydınlanacağı birkaç günlük bir döneme giriyorlar, kağıt kalemle beraber uyumaları tavsiye edilir. Özellikle bilinçaltlarının yansımalarını, gururunu kıran meseleleri bu vesile ile çözümleyebilirler. Kova burçları aile içindeki beklenmedik olası yer değişiklikleri yüzünden planlarda değişikliğe gidecek, arkadaşlarından akıl almak isteyecek gibi görünüyor. Balık burçları dolunayda en kaygan zeminde gibi görünen burçlar arasında. Düzene takıntılı şekilde bağlı kalmak ve ona tutunmak gibi ihtiyaçlar geliştirmek isteseniz de hayat sizi bu dolunay ile beraber başka yere taşımaya niyetli.

Plüton’un destekleyeceği dolunay ile beraber 25 Mart tutulmasının hayatımıza girmeye niyet ettiği konulardan haberdar olabileceğimiz bir gökyüzü bizi bekliyor olacak. Hepimizin hayrına olması niyetiyle…

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz