14.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 3, 2024
spot_img
spot_img

23 Mart 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

23 Mart Cumartesi gününden merhabalar! Bereketsiz günlerden geçiyoruz. Kendimizi her anlamda yetersiz, kısır, baskılanmış, mutsuz hissedebilirsiniz. Hem etkiler ağır hem de tutulma arifesindeyiz. Bazı bereket ritüelleri ile bu etkiyi sağaltmak mümkün. Bunun için @mahalleninmuneccimi Instagram sayfasına uğramanızı tavsiye ederim.

Memlekette “Köylü Milletin Efendisidir” sözünü hatırlatacak etkiler yoğunluktayken diğer yandan fanatik bir fedakarlık duygusunun tüm dünyayı kavurduğuna şahit olacağız. Malta’da ise alışkın olmadığımız enerjik bir yapı söz konusu. Tarım, hizmet sektörü, sağlık sektörü ve insan kaynakları gibi alanlarda önemli gelişmelere şahit olacağımız 2 aylık bir döneme giriyoruz. Bu dönem zarfında yabancı çalışanların izin konuları yeniden değerlendirilebilir. Özellikle 11-14 Nisan arası bu konular hayli sancılı olacak.

Koç burçları gökyüzünün değersizlik hissini verdiği gayretlerin görülmediğinden endişe ederek yaşayacakken, Boğa burçları gururlanabileceği bir yaratıcılığı kalmamış, çocuğu bile kendisine burun kıvırıyormuş gibi hissedebilir. İkizler burçları müdürünün evini ziyaret edince kendi canım evi gözüne çirkin gelmeye başlamış olabilir, Yengeç burçları ise apaçık kardeşinin başarısını kıskanıyor. Aslan burçları kazandığı maaş ile yaşamak istediği hayatın arasında uçurumlar olduğunu görüp kendince sanatçı kaprisi yapabilir. Başak burçları ise fiziksel görünüşleri konusunda partnerlerinden bekledikleri iltifatı alamadıkları için suratsızlar. Terazi burçları kendilerini yalnız ve hayalleri yerini bulmazmış gibi mutsuz bir ruh halinde hissederken Akrep burçları arkadaşlarından beklediği yardımları göremediği için tadı kaçmış durumda. Yay burçları hayal ettiği kariyer fırsatlarını hiçbir zaman yakalayamayacak kadar umudunu yitirmiş görünüyor, Oğlak burçları ise üniversitede yanlış bölüm okuduğundan, edindiği uzmanlığın hatalı olabileceğinden hayıflanıyor. Kova burçları kendini dönüştürmek için harcadığı onca emeğin yarattığı masraftan şikayetçiyken Balık burçları ise eşleriyle fazla ilgilenmekten kendilerini unutmuş haldeler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz