18.9 C
Malta
Pazar, Nisan 28, 2024
spot_img
spot_img

200 paket kokainle yakalandı kefaletle bırakıldı!

27 Aralık 2022

Malta’da polisin uyuşturucu baskınında 200 poşet kokain, ayırcı hap ve bir dizi lüks eşya ile birlikte yakalanan 24 yaşındaki Layden Spiteri uyuşturucu ticareti yapmak, kara para aklamak suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemede kefaletle serbest bırakıldı.

Ghaxaq’ta ikamet eden 24 yaşındaki şüphelinin ihbar üzerine polis tarafından uyuşturucu satıcılığı ve kara para aklamak şüphesiyle gözetlendiğini aktaran polis takip sonrası baskın yapıldığını aktardı.

Polis baskınında toplam ağırlığı 62.3 gram olan 172 paket crack kokain, 37 paket 14 gram kokain ve 15 uyarıcı hap elde edildiği mahkemede aktarıldı.

Savcılığın bir dizi tanığı sanık ile akrabalık bağından ötürü tanıklık yapmama haklarını kullanırken Sulh Yargıcı Galea Siciberras sanık hakkında suçlamaların iddianame altına alınması için yeterli kanıt taşıdığına kanaat getirdi.

Mahkeme sanığın 5 bin 500 Euro depozito ve 16 bin Euro’luk kişisel teminat karşılığında kefalet ile serbest bırakılmasına karar verirken sanığın haftada üç kez kefalet defterini imzalamasını zorunlu tuttu.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz